به گزارش ایرنا از معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا، سردار علیرضا حمیدی فر روز شنبه اظهار داشت: در شرایط کنونی خانواده نیازمند نگهداشت، حمایت و توانمندسازی همه جانبه در راستای حرکت در مسیر رشد سالم است و در این مسیر، توسعه خدمات روانشناسی و مشاوره و پوشش بیمه ای آن، نیاز جامعه امروز است.
وی در تبیین خدمات مشاوره و مددکاری پلیس گفت: پلیس با نگاه آینده نگرانه و هوشمندانه به استفاده اثربخش از علوم شناختی، روانشناسی و مشاوره در مواجهه علمی با پدیده های اجتماعی می پردازد، که در زمان حاضر نزدیک به هزار و ۱۰۰ دایره اجتماعی به همراه ۵۵ مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره پلیس با همکاری حدود هزار و ۸۰۰ روانشناس، مشاور و مددکار اجتماعی در حال ارائه خدمات به هموطنان است.
جانشین معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا تصریح کرد: علاوه بر ارائه خدمات مشاوره ای، اجرای طرح مشاوره فعال، مشاوره گروهی، ارائه آموزش های تخصصی در صدا و سیما و در بستر فضای مجازی، برگزاری نشست های تخصصی نیز از دیگر فعالیت های این حوزه است.
سردار حمیدی فر افزود: تولید مستندهای کوتاه و بلند اجتماعی، مبتنی بر آسیب های عمده جامعه از جمله سایه امین، شکارچی مجازی و مستند مدار ۳۶۱ درجه و پخش آنها با هدف پیشگیری اجتماعی، از دیگر اقدامات رسانه ای مرتبط است.
وی یادآورشد: با توجه به تهیه اطلس آسیب های روانی - اجتماعی، از جمع بندی و تحلیل داده های این زمینه، مشخص شده است که یکی از عمده ترین روش های کمک به خانواده، بیمه همگانی خدمات روانشناسی و مشاوره است.
جانشین معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا تاکید کرد: پیشگیری رشد مدار، مبتنی بر آگاهی بخشی و ارائه خدمات به خانواده ها در طول مراحل رشد فرزندان است و لذا بهره مندی از خدمات روانشناسی و مشاوره در دسترس و مداوم برای خانواده، از نکات کلیدی این فرایند است و ضمن آنکه سلامت روانشناختی خانواده به طور قطع به سلامت جامعه منجر خواهد شد.
نظر شما