۱۸ آذر ۱۴۰۳، ۹:۴۱
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 85683180
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اطلاعات ۶۰ درصد بهره‌برداران کشاورزی شهرستان سقز جمع‌آوری شد

سنندج- ایرنا- فرماندار ویژه شهرستان سقز گفت: اطلاعات ۶۰ درصد از بهره‌برداران کشاورزی این شهرستان از ابتدای طرح سرشماری کشاورزی تاکنون جمع آوری شده است.

جعفر توان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن قدردانی از مشارکت بهره برداران، مطلعان و ماموران در طرح سرشماری کشاورزی اظهار کرد: تعداد ۲۳ هزار و ۸۹۵ مکان و هشت هزار و ۴۴۸ خانوار بهره‌بردار در این شهرستان فهرست شده است.

وی اضافه کرد: تعداد هفت هزار و ۳۹۰ بهره بردار در فعالیت های مختلف شناسایی و اطلاعات آنها توسط ماموران آمارگیری اخذ و ثبت شده است.

فرماندار ویژه شهرستان سقز با رضایت از روند سرشماری بیان کرد: ۱۱ آمارگیر همراه پنج کارشناس فنی برای گردآوری اطلاعات فعالیت‌های مختلف کشاورزی در آبادی ها حضور دارند.

توان بیان کرد: داده‌ها و اطلاعات به دست آمده محرمانه بوده و قابلیت انتشار ندارد ولی این آمار مبنای تصمیم گیری و برنامه ریزی برای آینده اقتصاد کشور در بخش کشاورزی است.

وی یادآور شد: سرشماری، شامل گردآوری اطلاعات فعالیت‌های مختلف کشاورزی هم چون پرورش محصولات سالانه، دائمی، دام، کشت محصولات گلخانه‌ای، پرورش آبزیان و زنبور عسل است.

به گزارش ایرنا، نخستین سرشماری کشاورزی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به سال ۱۳۵۲ برمی گردد که آن زمان آمار و اطلاعات مربوطه توسط ریش سفیدان و کدخداهای روستاها جمع آوری شد.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دومین سرشماری کشاورزی سال ۱۳۶۷، سومین دوره آن سال ۱۳۷۲، چهارمین دوره آن سال ۱۳۸۲ و پنجمین دوره این سرشماری هم سال ۱۳۹۳ به اجرا درآمد.

از شنبه ۱۲ آبان سال ۱۴۰۳ هم ششمین دوره سرشماری کشاورزی در کردستان با حضور ۳۴۹ نیروی عملیاتی و پشتیبانی آغاز شد و ۴۵ روز به طول می انجامد.

در قالب این سرشماری قرار است آمار مربوط به سطح کاشت و تولید حدود ۵۰ محصول زراعی مانند گندم، جو، شلتوک و ذرت به تفکیک آبی و دیم، قلمستان ها و تعداد درخت ۳۷ محصول باغی مانند سیب، انگور، انار و غیره جمع آوری شود.

افزون براین اطلاعات و آمار مرتبط با فعالیت های پرورش دام سبک و سنگین، طیور سنتی، تولیدات گلخانه ای، مزارع آبزی پروری، پرورش زنبورعسل و کرم ابریشم هم گردآوری خواهد شد.

۱۰۸ مامور سرشماری در استان انتخاب شدند که از این تعداد ۱۰۱ نفر به طور میدانی و هفت نفر هم از طریق تماس تلفنی به جمع آوری اطلاعات لازم می پردازند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha