به گزارش یکشنبه فرمانداری بهاباد، فرماندار این شهرستان در این مراسم، هدف از برگزاری این جشنواره را ارائه مستقیم محصولات بومی و محلی بیان کرد و گفت: جشنوارههای محلی ، فرصتی برای به نمایش گذاشتن محصولات کشاورزی منطقه و آشنایی با فرهنگ و سنتهای محلی است.
"علیرضا تیموری" افزود: نبود صنایع تبدیلی در شهرستان، دغدغه اصلی باغداران این محصول است زیرا که بخش زیادی از این میوه پرخاصیت، بسیار ارزان به دلالان فروخته میشود.
وی تصریح کرد: با کمک جهاد کشاورزی شهرستان این آمادگی را داریم تا با تأمین زمین و پرداخت تسهیلات مناسب برای سرمایهگذاران صنایع تبدیلی متنوعی را در این منطقه راه اندازی کرد.
فرماندار بهاباد اضافه کرد: برگزاری این رویدادها نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و معرفی فرهنگ بومی و محلی و بحث گردشگری در روستا و شهرستان دارد که باید با تعامل و همکاری تمامی دستگاهها از این فرصت و ظرفیت به نحو مطلوب بهره برد.
مدیر جهاد کشاورزی بهاباد هم در این جشنواره گفت : یکی از محصولاتی که در این شهرستان از قدیم، کاشت و برداشت می شده محصول "به" است .
"علی اکبر رحمتیان" با بیان اینکه بیش از ۱۰۳ هکتار از باغات این شهرستان به کاشت میوه "به" اختصاص دارد و سالانه از هر هکتار ۲۵ تن محصول برداشت می شود، افزود: این شهرستان به دلیل شرایط جوی و اقلیمی به قطب تولید محصول میوه «به» تبدیل شده است به طوری که تولیدات این شهرستان باکیفیتترین و مرغوبترین «به» تولیدی در استان به شمار میآید و علاوه بر مصرف اهالی به شهرهای همجوار و مرکز استان هم ارسال میشود.
وی ضرورت حضور سرمایهگذاران را در تولید صنایع تبدیلی محصولات باغی در این شهرستان یادآور و اضافه کرد: اگر این صنایع به همت سرمایهگذاران بخش خصوصی راهاندازی شود، می توان انواع مربا، کمپوت و سایر محصولات جانبی را تولید کرد.
اجرای برنامه های شاد ومتنوع و برپایی غرفه های محصولات سنتی و کشاورزی شهرستان بهاباد از دیگربرنامه های این جشنواره بود.
بهاباد در ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد قرار دارد.
نظر شما