به گزارش ایرنا، "سید موسی پورموسوی " روز یکشنبه در آیین گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد، افزود: امروز افزایش تعداد دانشجویان دختر در دانشگاههای کشور حاصل تحولات اجتماعی پیروزی انقلاب اسلامی است؛ این امر هم مبارک و هم برای ایران آِینده مغتنم است.
وی ادامه داد: ایران آِینده ایرانی امن و پیشرفته است ؛ اگر دانشجویان در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی ، ارشد و دکتری بخواهند از ایران آینده صحبت کنند ایرانی پیشرفته و امن را در ذهن خواهند داشت و ایران امن و پیشرفته حاصل مجاهدت ، تلاش ، اندیشه ورزی و اندیشه مندی خواهد بود.
نماینده قوه مقننه در قوه قضائیه بیان کرد: دانشجویان بدانند ایران آینده ، امن و پیشرفته است و اگر بخواهیم ایران امن و پیشرفته داشته باشیم باید شرایط کشور را بشناسیم ، ایران کشور بزرگی است، یک میلیون و ۸۰۰ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد با ۱۵ کشور جهان همسایه است.
پورموسوی گفت : کشوری که تعداد زیادی همسایه دارد، متاثر از تحولات سیاسی و امنیتی منقطه ای و جهانی خواهد بود؛ ایران چهار راه ارتباطی جهان است و در موقعیت ژئوپلتیکی قرار گرفته که نمی تواند نسبت به تحولات جهانی بی تفاوت باشد و سیاست های ایران متاثر از منطقه و جهان خواهد بود.
وی خطاب به دانشجویان گفت: باید بدانیم که تحولات سیاسی، اجتماعی واقتصادی دیگر کشورها بر کشور ما چگونه اثر می گذارد؟ اگر بخواهیم ایران امن و پیشرفته داشته باشیم در داخل ، منطقه و جهان باید کارایی خود را افزایش دهیم .
استفاده از فرصت های داخلی
استاد تمام دانشگاه امام حسین (ع) افزود: در داخل کشور، استفاده از فرصت نیروی جوان، علم و فناوری و همبستگی ایرانیان فضا را برای پیشرفت ایران آینده آماده می کند.
وی ادامه داد: آنچه جلوی ایران پیشرفته را در آینده و اکنون می گیرد، فقر، تبعیض و فساد است که اگر این سه در کنار هم قرار گیرد به طور قطع کشور ما دچار مشکل خواهد شد؛ برای مهار این مشکلات باید حکمرانی را مطلوب کنیم ؛ باید از فرصت ها، گروه ها، ظرفیت ها و قومیت ها
برای آبادانی کشور به درستی استفاده کنیم.
پورموسوی گفت : ایران کشوری بزرگ، متکثر و مشتمل بر گروهای قومی است ، ایران کرد، بلوچ، عرب ، گیلک، لک و لر وامثال آن دارد و در تمام تاریخ با وحدت و به هم پیوستگی گروه های قومی برای خود فرصت پیشرفت فراهم کرده است.
اهمیت مردم داری
این استاد دانشگاه بیان کرد: کشور داری خانقاه داری و قله داری نیست بلکه کشورداری مردم داری است و حاکمان باید یاد بگیرند مردم داری کنند، در دانشگاه هم همین است.
نماینده قوه مقننه در قوه قضائیه گفت: اگر بخواهیم با دانشجویان کار کنیم باید همه را بپذیریم با همین شکل و صورتی که زندگی می کنند.
وی افزود: دانشجو ، استاد ،مدیران و کارکنان ساخت فیزیکی و منابع درسی چهار رکن اصلی در دانشگاه هستند یعنی رکن اولین دانشجو، دومین استاد، سومین مدیران و کارکنان و چهارمین ساخت فیزیکی و مغز است .
دانشگاه مبدا و مبدع حرکت های بزرگ
پورموسوی بیان کرد: اگر دانشجویان در دانشگاه به این چهار رکن توجه کنند می توانند پیشران توسعه کشور باشند، ما باید بتوانیم این موضوع را به درستی درک کنیم که دانشگاه مبدا و مبدع حرکت های بزرگ خواهد بود.
نماینده قوه مقننه در قوه قضائیه گفت: دانشجویان ایرانی همواره درکنار مردم و با مردم بوده اند؛: دانشجو برآیندی از جامعه و نماینده افکار عمومی است و نباید ملعبه گروه ها و جناح های سیاسی باشد.
پورموسوی تاکید کرد: دانشجو به طور قطع باید سیاسی باشد و سووال کند که منابع کشور در چه مسیرهایی هزینه می شود، مسوولان چگونه کشور را اداره می کنند و باید این موضوع را به درستی تبیین کنیم .
وی بیان کرد: تعدادی از دانشجویان کشور در زندان های ساواک به شهادت رسیدند و در مقابل تهاجم خارجی دفاع کردند؛ مظلومترین قشر در طول دفاع مقدس دانشجویان بودند، هم درس خواندند، در عرصه فعالیت وتولید بودند و در صحنه جهاد حضور داشتند.
وی گفت : دانشجویان در قالب گروه های جهادی در ابتدای پیروزی انقلاب به کمک مناطق محروم رفتند موفق بودند؛ دانشجو همیشه پیشگام بوده است .
پورموسوی بیان کرد: دانشجویان همیشه از ما جلوتر بودند، چون به آینده فکر می کنند و ما به گذشته فکر می کنیم؛ برخی از هم قطاران ما در گذشته هنگ کرده اند.
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی در منطقه
استاد دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به حوادث کشور سوریه اظهار کرد: نباید سرنوشت کشور خودمان را با برخی کشورها گره بزنیم و مهمترین وظیفه حاکمیت مردم داری است؛ اگر افرادی که در راس حکومت هستند از مردم فاصله بگیرند حکومت محکوم به شکست است .
نماینده قوه مقننه در قوه قضائیه گفت: بارها با مسوولان سوریه صحبت شد که به مردم داری بپردازند؛ این امر نشان داد مفاهمه با مردم این کشور ناموفق بوده است و آشتی مردم با دولت تنها از طریق گفت وگوی دولت و ملت اتفاق می افتد و گفت وگوی اقشار فرهیخته با دولت است.
وی افزود : اگر صادقانه، درست ، منطقی و مخلصانه به مردم جواب بدهیم موفق خواهیم شد این حاصل مطالعه میدانی است، هرگاه توانستیم با مردم خوب صحبت کنیم مردم پشتیبان ما بوده اند.
استاد دانشگاه امام حسین (ع) یادآور شد: از همه اقشار مردم کشورمان در جنگ تحمیلی مشارکت داشتند و همه ادیان، گروه ها و مذاهب در این جنگ شهید دادند.
وی گفت : ایران هیچ گاه خواهان ناامنی در منطقه نیست اما وجود غده سرطانی به نام صهیونیست جنایتکارو آدم کش سبب ناامنی منطقه شده است.
نظر شما