تولید محصولات دانش‌بنیان غذایی از بیوتروریسم جلوگیری می‌کند

مشهد -ایرنا- مدیر عامل یک شرکت لبنی در خراسان رضوی گفت: تولید محصولات دانش بنیان غذایی یکی از روش‌های کارآمد در جلوگیری از بیوتروریسم است که به پدافند غیرعامل در این حوزه کمک بسیاری می‌کند.

سید عباس هاشمی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه تولیدات دانش بنیان غذایی یکی از موضوعات در دستور کار پگاه خراسان است و با توجه به توان متخصصان داخلی و فناوری‌های موجود در این مجموعه امید می‌رود در آینده‌ای نزدیک از محصولات دانش بنیان این مجموعه تولیدی رونمایی شود.

وی ادامه داد: همچنین در نمایشگاه هفته پژوهش چهار محصول جدید لبنی مورد رونمایی قرار گرفت که تولید انبوه این محصولات نشانه دستیابی به فناوری بالای تولید آنها در داخل کشور است و می‌تواند راه را برای تولید سایر محصولات مشابه نیز باز کند.

مدیر این شرکت لبنی در خراسان رضوی اظهار کرد: این چهار محصولی که رونمایی شد، شامل پودر کنسانتره آب پنیر (WHEY) با پروتئین ۸۰ درصد، پودر کنسانتره پروتئین شیر(MPC) با پروتئین ۸۵ درصد، پودر آب پنیر املاح زدایی شده و پودر پنیر بر پایه پروتئین هستند که تمامی آنها برای نخستین بار در این مجموعه‌ طراحی شده و به تولید رسیده‌اند.

وی در ارتباط با مزایای تولید این محصولات در داخل کشور، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مزایای این محصولات قیمت رقابتی و کیفیت بالای آنها در مقایسه با نمونه‌های خارجی است.

هاشمی با بیان این که محصولات رونمایی شده می‌تواند در فرآوری مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد، خاطرنشان کرد: این تولیدات علاوه بر مصرف مستقیم برای گروه‌هایی مانند ورزشکاران و زنان باردار می‌توانند در تولید محصولات فراسودمند و غنی شده مانند نوشیدنی ها، ماست و شکلات غنی شده با پروتئین نیز مورد استفاده قرار گیرند.

وی با اشاره به افزایش مصرف پروتئین در گروه‌های مختلف جمعیتی، تصریح کرد: این محصولات می‌توانند در فرمولاسیون محصولات مرتبط با رژیم‌های ویژه غذایی و بیماران استفاده شوند و با توجه به قیمت مناسب آنها در بهای تمام شده نیز تأثیر آنچنانی ندارند.

مدیر این شرکت لبنی افزود: همچنین تولید انبوه این محصولات در داخل کشور راه را برای سایر تولیدات این دسته فراهم می‌کند چراکه فناوری بومی شده آن در داخل کشور وجود داشته و نیازی به حضور متخصصان خارجی وجود ندارد.

وی، قطع واردات محصولی مانند پودر آب پنیر دمینرال ۹۰ را یکی از مهمترین فواید تولید این محصول در داخل کشور دانست و بیان کرد: این محصول در واقع ماده اصلی تولید شیرخشک نوزاد است و قطع واردات آن علاوه بر جلوگیری از خروج بی‌رویه ارز به تأمین سلامت نوزادان نیز کمک بسیار زیادی می‌کند.

هاشمی تأکید کرد: تمام محصولات لبنی این شرکت که در نمایشگاه هفته پژوهش خراسان رضوی رونمایی شد، مطابق با استانداردهای جهانی تولید شده به همین علت از کیفیت بالایی برخوردار هستند لذا امکان صادرات آنها به بازارهای هدفی مانند آسیای میانه، خاور دور و حتی اروپا و آمریکا نیز وجود دارد به ویژه اینکه از این محصولات می‌توان در فرمولاسیون تولیدات عامه پسندی مانند میلک شیک نیز استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، ۱۸ محصول دانش‌بنیان و فناور روز گذشته در نمایشگاه هفته پژوهش این استان که تا امروز ادامه دارد، رونمایی شد که چهار محصول لبنی از جمله آنها بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha