در سفر یک روزه استاندار کهگیلویه و بویراحمد به کاکان چه گذشت؟+ فیلم

یاسوج- ایرنا- سفر یک روزه استاندار کهگیلویه و بویراحمد به کاکان بویراحمد نوید بخش خبرهای خوب و پروژه های اثرگذار برای این منطقه و استان بود؛ از چند طرح مهم اقتصادی و عمرانی از جمله اتصال یاسوج به آزاد راه شیراز اصفهان و تقاطع مهریان بازدید، جایگاه سوخت نیز به بهره‌برداری رسید و البته در تمامی برنامه‌های این سفر بر شتاب بخشی در پیشبرد پروژه‌های عمرانی این استان تأکید شد.

به گزارش ایرنا، دهستان کاکان که در حدود ۲۵ کیلومتری کهگیلویه و بویراحمد قرار داد روز گذشته میزبان استاندار کهگیلویه و بویراحمد و هیات همراه او بود. در این بازدید قرار بود که مشکلات منطقه احصا و تصمیم گیری های لازم برای آن ها اتخاذ شود.

کاکان اکنون از تفرجگاه های گردشگری و قطب های اصلی تولید سیب درختی کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود براساس بررسی های باستان شناسان ردپای ۲هزار و ۵۰۰ سال آبادانی و سکونت در آن مشاهده می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نخستین لحظه ورود به این دهستان در آیین افتتاح جایگاه سوخت مایع در این منطقه حضور یافت؛ با افتتاح این جایگاه سوخت شمار جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در استان کهگیلویه و بویراحمد به ۳۹ باب رسید.

استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد با تمام ظرفیت‌ها در بخش‌های مختلف، نیازمند حضور سرمایه‌گذاران می باشد که این مهم نیازمند همکاری و تعامل همه‌جانبه است.

یدالله رحمانی با اشاره به فرصت شغلی ایجادشده با بهره برداری جایگاه سوخت وشرایط بهتری در خدمات رسانی درزمینه سوخت رسانی به هموطنان، تصریح کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد به نحو مطلوب با ایجاد چنین جایگاه‌هایی به‌منظور خدمات‌رسانی و رفاه در مسیرهای ارتباطی و مناطق مختلف، در مسیر توسعه و پیشرفت استان گام برداشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد نیز در رابطه با جزئیات این جایگاه، اظهار کرد: جایگاه سوخت کوهسار کاکان با مشارکت بخش خصوصی در قالب مجتمع خدمات رفاهی احداث و دارای چهار تلمبه و هشت نازل عرضه فرآورده‌های نفتی است.

سالار خشایی افزود: جایگاه سوخت در زمینی به مساحت حدود سه هزار مترمربع و با سرمایه‌گذاری مبلغی معادل ۲۲۰ میلیارد ریال واقع در کیلومتر ۲۵ مرکز استان از ناحیه مرکزی به‌صورت رسمی راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسید و با ساخت این جایگاه تعداد هفت نفر به‌صورت مستقیم مشغول به فعالیت شدند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد، توسعه خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایجاد اشتغال، جذب گردشگران، کاهش مسیرهای سوخت‌رسانی به خودروها و استفاده از توان بخش خصوصی را از مهم‌ترین اهداف احداث این جایگاه سوخت برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و هموطنان برشمرد.

در سفر یک روزه استاندار کهگیلویه و بویراحمد به کاکان چه گذشت؟+ فیلم

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین از مسیر آزاد راه یاسوج به اقلید بازدید کرد و افزود: کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان های با کمترین میزان آزادراه و بدون خطوط ریلی در کشور است که طول آزادراهی این استان کمتر از ۳۰۰ کیلومتر است و آزادراه شیراز - اصفهان اصفهان افق جدید توسعه ای کهگیلویه وبویراحمد خواهد بود.

رحمانی تاکید کرد: راه و توسعه زیرساخت های جاده ای اعم از بزرگراه، آزاد راه و در اولویت های بعدی نیز فرودگاه و خطوط ریلی را باید در اولویت های مهم توسعه استان قرار داد.

وی بیان کرد: این پروژه از برنامه های شاخص، تصمیم گیرهای مهم و راهکارها و عملکردهای اصلی استان محسوب می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه، این پروژه در اهداف برنامه ها و چشم انداز آینده مطلوب این استان قرار گرفته است و مراحل انجام کار آن مورد بررسی قرار می گیرد، اظهار کرد: این پروژه به منظور افزایش کمی و کیفی توسعه و تحول در ساختار کریدورهای استان مهم است.

رحمانی با اشاره به اینکه، پروژه اتصال یاسوج به آزادراه شیراز- اصفهان برای پیاده سازی مراحل برنامه کار باید مورد بررسی قرار گیرد، عنوان کرد: این طرح مهم علاوه بر تاثیر گذاری در حوزه راهسازی، زیرساختارها و حمل و نقل جاده ای استان در سطح ملی هم موثر خواهد بود.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد با تاکید براینکه، یکی‌ از اصلی ترین برنامه‌های استان توسعه شبکه راه ها است، اظهار داشت: نوک پیکان این هدف گذاری اتصال استان به شبکه آزادراه های کشور است که با اتصال به آزاد راه شیراز-اصفهان این هدف محقق می شود.

رحمانی با اشاره به اینکه، دیداری با وزیر راه و شهرسازی داشتیم که برنامه‌ های استان را در حوزه راه ، راه آهن و حوزه زیرساخت مورد حمایت قرار دهند، تصریح کرد: قرار است تیمی به ریاست ارجاعی معاون برنامه ریزی و تامین منابع وزیر راه و شهرسازی و تعدادی از مدیران واحدهای تابعه این وزارتخانه برگزار و این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

استاندار با بیان اینکه، مطالبه و خواسته عمومی مردم استان این است که در کمترین زمان ممکن این مسیر به طول ۷۱ کیلومتر به بزرگراه تبدیل شود و تاکید بر این است که در میان مدت و بلند مدت به آزادراه متصل شود و این مسیر به ۵۱ کیلومتر کاهش یابد و دغدغه مردم نیز برطرف شود.

رحمانی با اشاره به بازدید از چند نقطه در منطقه کاکان بویراحمد، یادآور شد: راهداری و حمل و نقل جاده ای در حال برطرف کردن نقاط حادثه خیز و کاهش تصادفات جاده ای در مسیر منطقه کاکان است که این تلاش ها جای تشکر و قدردانی دارد.

در سفر یک روزه استاندار کهگیلویه و بویراحمد به کاکان چه گذشت؟+ فیلم

آخرین برنامه استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سفر به کاکان بازدید از عملیات اجرایی تقاطع مهریان بود که عملیات اجرایی مسیر خطرناک یاسوج به اقلید (تقاطع تنگ مهریان) معروف به سه راهی مرگ شهریورماه سال ۹۹ کلنگ زنی شد؛ این طرح هم اینک ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و طبق اعلام رحمانی با تزریق ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار تا آخر فروردین ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این رابطه گفت: پروژه رفع نقاط حادثه خیز محور یاسوج- اقلید به طول چهار کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد است.

یدالله رحمانی افزود: اعتبار این پروژه ۴۴۰ میلیارد ریال است و برای تکمیل این پروژه ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در صورت تخصیص تا آخر فروردین ماه سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی تاکید کرد: از مدیرعامل برق استان خواستار جابجایی پایه های برق که مانع از پیشروی این پروژه بود، شده ایم و این شرکت قول داده تا اول دی ماه تیرهای شبکه برق جابه جا شوند.

جاده یاسوج به اقلید (تقاطع غیر هم سطح در تنگ مهریان) یک محور گردشگری و تفریحی است که تالارها و باغ های زیادی در این محدوده هم قرار دارد که این عوامل سبب می شود خودروهای زیادی در این مسیر تردد کنند.

همچنین عده ای این مسیر را برای رسیدن به سی سخت (شهر گردشگری) انتخاب می کنند و از سوی دیگر پیست اسکی کاکان هم در نزدیکی این منطقه واقع شده، دوباره این عوامل هم به بیشتر شدن حجم خودروها و ترافیک در این محدوده می افزاید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha