«مسلم حدیدی» روز سهشنبه در این ارتباط به ایرنا توضیح داد که دوازدهمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی کشور روز جمعه ۲۳ آذرماه همزمان با سراسر کشور در کرمانشاه برگزار می شود.
وی افزود: در این دوره آزمون، سه هزار و ۳۱۷ داوطلب شرکت می کنند که از این تعداد ۲ هزار و ۸۳ نفر مرد و یک هزار و ۲۳۴ نفر زن هستند.
به گفته حدیدی این آزمون توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار می شود و دانشگاه رازی هم در زمینه تامین مکان برگزاری آزمون در این امر مشارکت دارد.
وی خاطرنشان کرد: محل آزمون داوطلبان مرد در هفت دانشکده دانشگاه رازی و آزمون داوطلبان زن نیز در محل سازمان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان واقع در سه راه ۲۲ بهمن برگزار می شود.
حدیدی با اشاره به برگزاری آزمون راس ساعت ۹ صبح روز جمعه (۲۳ آذرماه) گفت: ضروری است داوطلبان از ساعت ۷:۳۰ در محل حوزه امتحانی حضور داشته باشند.
رییس مرکز آزمون جهاددانشگاهی استان کرمانشاه از اعلام نتایج حداکثر تا یک ماه پس از برگزاری آزمون خبر داد و افزود: پذیرفته شدگان آزمون یا به شکل مستقیم و یا در برخی رشته ها بعد از انجام مصاحبه جذب دستگاه های اجرایی می شوند.
به گفته وی، پذیرفته شدگان این آزمون در استان جذب وزارتخانه ها، نهادها و دستگاه های اجرایی از جمله پست بانک، حوزه هنری انقلاب اسلامی، روزنامه رسمی کشور، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سازمان فضایی ایران، شرکت مدیریت منابع آب ایران و شرکتهای تابعه، گمرک جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و وزارت کشور خواهند شد.
به گزارش ایرنا؛ براساس اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه در این استان ۱۰۷ دستگاه اجرایی وجود دارد و بیش از ۶۵ هزار و ۶۰۰ نفر در این دستگاهها مشغول فعالیتاند که از این تعداد ۳۹ هزار و ۹۳۰ نفر معادل ۶۱ درصد مرد و ۲۵ هزار و ۶۸۲ نفر معادل ۳۹ درصد زن هستند.
همچنین از مجموع کارکنان دستگاه های اجرایی استان، پنج درصد دارای مدرک دکتری، ۲۴ درصد مدرک کارشناسی ارشد، ۴۵ درصد دارای مدرک کارشناسی، ۶ درصد دارای مدرک فوق دیپلم و ۲۰ درصد دارای مدرک دیپلم و زیر دیپلم هستند.
استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر میگیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایینتر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.
طبق گزارش مرکز آمار ایران، میانگین نرخ بیکاری کشور از ۹ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۸.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و کاهشی حدود ۰.۹ درصد را تجربه کرد. البته این کاهش در استان بیشتر بوده است.
طبق این گزارش، نرخ بیکاری کرمانشاه از ۱۴.۲ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته به طوری که نرخ بیکاری استان در سال گذشته یک کاهش ۲ برابری را نسبت به میانگین کشور تجربه کرده است.
نرخ بیکاری کرمانشاه طی سه سال اخیر روندی کاهشی داشته و از ۱۴.۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ بهبود یافته که یک ارتقای ۲.۶ درصدی محسوب میشود.
نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۲ کمترین نرخ در ۱۵ سال اخیر بوده و یک رکورد جدید محسوب میشود.
نظر شما