انتخاب چهار داور برای بیست و ششمین جشنواره قصه گویی در قزوین

قزوین - ایرنا - دبیر جشنواره مرحله استانی جشنواره قصه گویی کانون قزوین از انتخاب و معرفی چهار داور برای رقابت فرهنگی در مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی این استان خبر داد.

محمدجواد صوفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با پایان مهلت ارسال قصه‌های بخش ملی در سراسر کشور، داوران مرحله استانی این رویداد فرهنگی در کانون قزوین معرفی شدند تا انتخاب برگزیدگان مرحله استانی این رقابت را رقم بزنند.

وی ادامه داد: براین اساس، حسین قربانزاده خیاوی مربی داستان‌ نویسی مراکز کانون استان اردبیل، سولماز نصرآبادی کارشناس ارشد ادبیات از استان اردبیل، فریده محمودی قصه‌گو، داور و مدرس قصه‌گویی از کانون استان مرکزی و محمد رفیع شیخی برگزیده مسابقات نقالی و روایتگری از استان قزوین داوری مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی کانون در قزوین را برعهده خواهند داشت.

صوفی تصریح کرد: فراخوان بیست‌ و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار "راز قصه‌ها، ساز زندگیست" نیز منتشر شده است.

به گفته این مسوول، این‌ رویداد با رویکرد شناخت و تعمیم قصه‌های عامیانه ایران و قصه‌های جهان به سبک زندگی ایران معاصر بر آن است تا گفتمانی جدی در حوزه‌ی روایت‌گری شفاهی را ادامه دهد و بر مبنای تجربه‌های گذشته فرصت‌هایی جدیدی را در حوزه‌ی قصه‌گویی فراهم کند.

دبیر جشنواره مرحله استانی جشنواره قصه گویی کانون در قزوین خاطرنشان کرد: این‌ جشنواره در بخش‌های قصه‌گویی سنتی و کلاسیک، مدرن و نوآورانه، آیینی‌ و سنتی، منظوم، دینی، محیطی، قصه‌گویی مینی‌ مال ۱۰۰ ثانیه‌ای (برگرفته از حکایت، قصه یا داستان، متون کلاسیک ادبی و حکمی فارسی همچون گلستان، بوستان و کلیله‌ و دمنه)، قصه‌گویی علمی، قصه‌های پیشرفت و قهرمانان ایران، پادکست قصه‌گویی، قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای (براساس تجربیات زیسته قصه‌گو) و قصه‌گویی زبان اشاره برگزار می‌شود.

گفتنی است، مرحله استانی این جشنواره ۲۶ تا ۲۸ آذر در مجتمع فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha