علی اصغر میرزایی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ۹ تخریب انجام شده، پنج پرونده تخریب مربوط به تبصره ۲ و چهار پرونده مربوط به تبصره ۳ بوده است.
بر اساس تبصره ۲ ناظر به قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، اداره جهاد کشاورزی مجوز تخریب بنای متخلفانی را که در حال ساخت و ساز هستند، دارد.
بر اساس تبصره ۳، حکم دادستان برای تخریب بنای متخلفانی که ساخت و سازشان تکمیل شده، لازم است.
وی گفت: در حال حاضر ۲۵ پرونده دیگر علیه متخلفان ساخت و ساز غیرمجاز در جهاد کشاورزی تشکیل شده و با توجه به اینکه همه آنها شامل تبصره ۳ است، تخریب آنها باید پس از صدور حکم دادستان اجرا شود.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان خاطرنشان کرد: امروز بر اساس حکم ابلاغ شده از سوی شعبه یکصد و ۲ کیفری دادگاه گلپایگان به جهاد کشاورزی، ۶۴ متر محوطه سازی غیرمجاز در زمین های زراعی روستای «نیوان»، با حضور نیروی انتظامی تخریب شد.
وی تصریح کرد: در یک سال گذشته ۲ بار به مالک محوطه برای تخریب آن اخطار کتبی داده و در پی بیتوجهی او، این حکم از سوی مراجع قضایی صادر شد و مالک داوطلبانه آن را با نظارت جهاد کشاورزی و نیروی انتظامی به اجرا درآورد.
به گزارش ایرنا، افرادی که یک هکتار زمین کشاورزی با سند ششدانگ بصورت متمرکز داشته باشند و کُل زمین را با درختان مثمر زیر کشت برده باشند، پس از گذشت چند سال و باردهی درختان، شرایط دریافت مجوز ساخت ۲۰ متر خانه کارگری را دارند.
شهرستان گلپایگان در ۱۷۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
نظر شما