سفیر چین برای گسترش روابط اقتصادی در جنوب ایران ابراز تمایل کرد

بندرعباس - ایرنا - سفیر جمهوری خلق چین با بیان اینکه آماده گسترش روابط اقتصادی در جنوب ایران به ویژه استان هرمزگان هستیم، گفت: این آمادگی وجود دارد تا دامنه همکاری های مشترک و توسعه ای در زمینه های دانشگاهی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف تجاری، اقتصادی، گردشگری و پرورش میوه های گرمسیری توسعه یابد.

به گزارش ایرنا، «زونگ پی وو» روز چهارشنبه در دیدار با معاون استاندار هرمزگان اظهار کرد: هرمزگان جغرافیای ویژه‌ای دارد و مردم این استان فعالیت خوبی در عرصه‌های اقتصاد دارند که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه مناسبات اقتصادی دوجانبه باشد.

وی با اشاره به فعالیت سرکنسولگری چین در بندرعباس، اظهار کرد: در حوزه روادید آمادگی داریم اگر برخی موانع موجود رفع شود، برای صدور آن به فعالان اقتصادی هرمزگان در بندرعباس نیز اقدام کنیم.

سفیر چین در ایران تصریح کرد: ما آماده‌ایم سطح روابط خود را توسعه دهیم و در این زمینه همکاری بین دانشگاه‌ها، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف تجاری و اقتصادی از جمله در حوزه گردشگری و پرورش میوه‌های گرمسیری می‌تواند گام موثری باشد.

سفیر چین برای گسترش روابط اقتصادی در جنوب ایران ابراز تمایل کرد

هرمزگان ظرفیت ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی چین دارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان نیز از آمادگی این استان برای توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی با کشور چین خبر داد و گفت: استان هرمزگان با ظرفیت‌های ویژه‌ای که در خود جای داده، آمادگی دارد با کشور چین همکاری داشته باشد.

احسان کامرانی اظهار کرد: در استان هرمزگان براساس برنامه جامع مشترک ایران و چین و همچنین اجرای برنامه‌های ۲۵ ساله آماده‌ایم تا همکاری‌ها با این کشور را عملیاتی کنیم.

وی توضیح داد: در برنامه ۲۵ ساله ایران و چین تاکید ویژه‌ای به استان هرمزگان شده و بخشی از این برنامه جامع همکاری به هرمزگان برمی‌گردد؛ بر همین اساس نیز این استان با ظرفیت‌های ویژه‌ای که در خود جای داده آمادگی دارد با کشور چین همکاری داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان یادآور شد: هرمزگان رابطه تاریخی با جمهوری خلق چین دارد و مبادلات تجاری دیرینه‌ای بین هرمزگان و استان‌های چین وجود داشته است.

وی تصریح کرد: از ۱۹ جزیره خلیج‌فارس ۱۴ جزیره در هرمزگان، به‌عنوان استان ساحلی و مهم کشور، قرار گرفته که کاربری اقتصادی، تجاری و گردشگری دارند؛ همچنین بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران که ظرفیت‌های مناسبی برای سرمایه گذاری دارد.

کامرانی با تاکید بر لزوم خواهرخواندگی هرمزگان و یک استان در چین اضافه کرد: از سرمایه‌گذاری چین در بخش‌های مرتبط با انرژی‌های نو، صنعت، معدن و گردشگری در هرمزگان استقبال می‌کنیم و خواستار گسترش ارتباط بین دانشگاه‌های هرمزگان و چین به‌منظور تبادل اطلاعات در خصوص اقتصاد دریامحور نیز هستیم.

وی با قدردانی از تلاش‌های سرکنسول چین در بندرعباس اظهار کرد: در حوزه میوه های گرمسیری نیز باتوجه به تجربیات چین و البته شرایط اقلیمی ویژه هرمزگان آماده‌ایم از تجربیات این کشور بهره‌مند شویم؛ این آمادگی هم وجود دارد که مشوق‌هایی برای سرمایه‌گذاران چینی علاقمند به سرمایه‌گذاری در استان هرمزگان درنظر گرفته شود.

وی خواستار تسهیل امور تجاری به‌ویژه صدور روادید تاجران هرمزگانی شد و گفت: ایجاد امکان صدور روادید در بندرعباس ضرورت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha