ایجاد شغل شرافتمندانه برای مرزنشینان وظیفه حاکمیت است

قصرشیرین - ایرنا - رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت که وظیفه حاکمیت ایجاد شغل شرافتمندانه برای مردم و به ویژه مرزنشینان است تا بتوانند به صورت قانونی امرار معاش کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان روز پنجشنبه در ادامه سفر خود به نمایندگی از رییس قوه قضاییه به قصرشیرین در نشستی با اعضای شورای تامین این شهرستان در سالن پایانه بین المللی مرز رسمی پرویزخان افزود: یکی از وظایف ما این بود که مشکلاتی را که در مرز رسمی پرویزخان وجود دارد امروز از نزدیک و در فضایی ملموس و محسوس مورد بازدید قرار دهیم تا مواردی که به ما در سازمان قضایی نیروهای مسلح مربوط می شود بهتر منعکس شده و پیگیری شود.

وی اظهار کرد: همچنین مسائل مربوط به دستگاه قضایی را که مستقیم به قوه قضاییه برمی گردد و دیگر مواردی که بخشی از آن به دستگاه های حاکمیتی مربوط می شود تحت نظارت رییس قوه قضاییه پیگیری می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مصوبات سفرهای استانی رییس قوه قضاییه تا منتج به نتیجه شدن پیگیری می شود، ادامه داد: وقتی یک سفر استانی توسط روسای هریک از قوای سه گانه انجام می شود انتظار تغییر ملموس نیز در آن استان مورد انتظار است.

نماینده رییس قوه قضاییه افزود: یک اصل مهمی که در شهرستان های پاوه، ثلاث باباجانی و قصرشیرین به آن رسیدیم و در این خصوص دغدغه وجود دارد موضوع انسداد مرزها است چون تا زمانی که انسداد کامل مرزی نداشته باشیم نمی توانیم اطمینان حاصل کنیم قاچاق سلاح و مهمات و اقلام غیر مجاز به داخل خاک ما وارد و یا موارد قاچاق سوخت و دیگر اقلام غیر مجاز به خارج از کشور منتقل نمی شود.

ایجاد شغل شرافتمندانه برای مرزنشینان وظیفه حاکمیت است

پورخاقان با این تعبیر که هر خانه ای دیواری بخواهد باید دیوار را محکم کنیم، ادامه داد: در ثانی گذرگاه های مرزی غیر از مرزهای رسمی شناخته شده مانند پرویزخان و خسروی نیز باید در شان جمهوری اسلامی سامان دهی شود و در تراز جمهوری اسلامی از هر لحاظی، منفذها برای تخلف و دور زدن قانون بسته شود و مبادلات تجاری به معنای واقعی آن انجام شود.

وی ادامه داد: باید حتما گذرگاه هایی برای مرزنشینان وجود داشته باشد که یکی از مشکلات این استان و دیگر استان ها موضوع کولبران است که از یک طرف مرزنشین ما حق دارد معیشت مشروع داشته باشد و در ثانی وقتی در مرز قرار می گیرد و سختی های مرز را متحمل می شود باید از امتیاز مرزنشینی برخوردار شود که بتواند به صورت محدود در کشور همسایه تردد و کالاهای منطبق با قانون را وارد کند و از آن سودی عاید شود.

رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: باید گذرگاه هایی امن در مرزها ایجاد شود که تحت نظارت کامل باشد که هر جنس و کالایی از کشور خارج نشود؛ البته می توانیم بهتر از آنچه امروز اتفاق می افتد مرزهای خودمان را کنترل کنیم و آسیب های جسمی به کولبرانی که برای ارتزاق و معیشت حلال کار می کنند نیازشان مرتفع شود و با این اقدام از آن طرف قاچاقچیان حرفه ای و کسانی که امنیت کشور را بر هم می زنند فرصت ارتکاب جرم را نخواهند داشت.

رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح که دیروز برای بررسی وضعیت مرزها به کرمانشاه سفر کرد، امروز در ادامه سفر ضمن بازدید از مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصر شیرین (غرب کرمانشاه) بازدیدهایی داشت و در نشستی با اعضای شورای تامین شهرستان موارد و مشکلات منطقه را به منظور پیگیری مورد بررسی قرار داد.

ایجاد شغل شرافتمندانه برای مرزنشینان وظیفه حاکمیت است

رییس قوه قضاییه در راس هیاتی از مقامات قضایی در سی و ششمین سفر رسمی استانی به کرمانشاه سفر کرده است.

شناسنامه کرمانشاه

استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت یک‌ و نیم درصد از مساحت و ۲.۴ جمعیت ایران را داراست و بر اساس آخرین تقسیمات کشوری دارای ۱۴ شهرستان با نام‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، پاوه، جوانرود، سنقر و کلیایی، سرپل‌ذهاب، کنگاور، گیلان‌غرب، هرسین، صحنه، قصرشیرین، دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر است.

بر اساس داده‌های سرشماری سال ۱۳۹۵ میزان شهرنشینی در استان کرمانشاه ۷۲ درصد است.

استان کرمانشاه بافت قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.

استان کرمانشاه به لحاظ جغرافیای سیاسی اهمیت راهبردی داشته و افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُردی و عربی کشور عراق دارد و جزو استان های مهم کشور محسوب می شود.

استان کرمانشاه در برخی محافل عمومی به‌ عنوان هندوستان ایران شناخته می‌شود زیرا در یک زمان مشخص دارای آب‌ و هوای چهار فصل است و اقوام مذاهب مختلف، آداب و سنن و رسوم متعدد و متنوع، زبان‌ها و گویش‌های متفاوت و پوشش های هزار رنگ و سنت های جذابی دارد.

کرمانشاه از پیشینه باستانی نیز برخوردار است و سنگ نوشته ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.

استان کرمانشاه همچنین چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت ملی‌ شده و چند اثر ثبت شده‌ جهانی همچون کتیبه بیستون و منطقه اورامانات دارد و با توجه به داشتن راه‌آهن، فرودگاه و زیرساخت‌های ارتباطی شرایط مناسبی برای توسعه گردشگری دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha