۲۲ آذر ۱۴۰۳، ۱۲:۵۱
کد خبرنگار: 3153
کد خبر: 85687727
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار گیلان: ظرفیت پژوهشگران برتر در حوزه صنعت استفاده شود

رشت - ایرنا - استاندار گیلان با تاکید بر استفاده از ظرفیت پژوهشگران برتر در حوزه صنعت؛ نخستین گام برای حل مشکل را یافتن مساله اصلی عنوان کرد و گفت: مقاله‌های پژوهشی، علمی و اجرایی بسیاری به نگارش در می‌آید اما خروجی آن در صنعت چندان مشهود نیست و دستاوردی برای زندگی مردم ندارد.

به گزارش ایرنا، هادی حق شناس روز پنجشنبه در آئین اختتامیه و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر بیست و پنجمین دوره جشنواره پژوهش و فناوری با تقدیر از دست اندکاران برگزاری جشنواره پژوهش گیلان گفت:؛ اگر بتوان در این زمینه کارسازی کرد و ارتباط بین بخش پژوهش و دانشگاه و صنعت را قوت بخشیم و نتایج تحقیقات کاربردی را در صنعت بکارگیریم به نتایج مطلوبی خواهیم رسید.

وی عنوان کرد: بودجه‌های پژوهشی کم و بیش تامین می‌شود اما توزیع آن چنان متنوع و در بخش‌های مختلف انجام می‌شود که در نهایت دستاورد مهمی در بر ندارد امروز نیاز و ضرورتی جدی است که مسائل اصلی با مشورت شناسایی و سپس برای آن راه حل ارائه شود.

استاندار گیلان اظهار کرد: در وهله نخست بایدحلقه مفقوده حل مساله را یافت و سپس با بخش دانشگاهی به خروجی مشخص رسید در این صورت می‌توان امیدوار بود در سال آینده چند مساله کلیدی و مهم را حل کرد.

حق شناس گفت: در نخستین جلسه پیش رو شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت از پژوهشگران برتر دعوت خواهد شد تا بتوانیم بین صنعت و پژوهش پیوند برقرار کنیم.

وی خطاب به پژوهشگر و کار آفرین برتر در حوزه فرش مبنی بر توجه و حمایت بیشتر از فرش بافان گیلان گفت: هفته گذشته در جلسه‌ای با یکی از مجموعه‌های تولیدی فرش مقرر شد واگذاری زمین به این شرکت مشروط به احداث سالن ۱۰ هزار متری برای بافنده های فرش گیلان باشد تا آنان بتوانند از این مزیت بهره‌مند شوند.

رئیس دانشگاه گیلان نیز در این مراسم گفت: در این جشنواره ۳۳ سازمان، دانشگاه و نهاد آموزشی و پژوهشی حضور یافتند و ۳۰۰ دستاورد پژوهشی عرضه و از ۱۲ محصول جدید فناوری رونمایی شد؛ طی ۲ ماه گذشته هزار و ۶۰۰ کارگاه آموزشی، مسابقات و تورهای فناوری در دانشگاه‌ها، موسسات و واحدهای پژوهشی در استان برگزار شده است.

محمد دوستدار پیشنهاد کرد: ۱۱ چالش و معضل در نشست‌های متناوب در استان مورد شناسایی و اولویت بندی قرار گرفته است که می‌توان با بهره گیری از ظرفیت دانشجویان و پژوهشگران به صورت دانش بنیان برای حل این مشکلات گام برداریم.

در این نشست، پژوهشگران برگزیده فناوری، جهاد کشاورزی، دانش‌آموزی، دانشگاهی و کارآفرینی برتر نیز بر استفاده از ظرفیت پژوهش و پژوهشگران در بخش‌های مختلف تاکید کردند.

ظرفیت پژوهشگران برتر استان، در بخش صنعت استفاده شود

آئین اختتامیه تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر با تقدیر از ۳۴ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر پایان یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha