به گزارش ایرنا، سپیده صالحی پنجشنبه شب در نشست اعضای ستاد هماهنگی سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ خراسان شمالی افزود: بانک دادهای و سامانه پهنهبندی نیز باید به این منظور تقویت شود تا آمار به روز وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در کشور با شعار «همکاری در سرشماری، همراهی در رفاه و آبادانی»، ادامه داد: آمارگیری در این طرح، فرآیند دشواری است که نیازمند هم افزایی و همراهی همه دستگاههای اجرایی بود.
معاون اقتصادی و محاسبات ملی مرکز آمار ایران خاطرنشان کرد: تفاوت عمده سرشماری کشاورزی امسال با گذشته آن است که نقش جهاد کشاورزی در اجرای آن پررنگتر بود.
صالحی با اشاره به اجرای این طرح در خراسان شمالی بیان کرد: بررسیها نشان میدهد همکاری بسیار مناسبی در این استان وجود دارد و این اقدامِ هماهنگ، جای تقدیر دارد.
جمع آوری ۷۵ درصد آمار طرح از بهره برداران
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان شمالی نیز گفت: ۷۵ درصد از آمار مربوط به این طرح از بهرهبرداران کشاورزی استان تاکنون جمع آوری شده است.
مرتضی بهزادفر افزود: امید می رود همچنان همه مردم و بهره برداران کشاورزی در اجرای این طرح همکاری لازم را داشته باشند تا آمار دقیق و با کیفیت جمع آوری شود.
سکونت ۴۴ درصد جمعیت در روستاها
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی نیز گفت: این استان دارای ۲۵۴ هزار و ۷۴۷ خانوار است که ۵۶ درصد از آنها در مناطق شهری و ۴۴ درصد نیز در مناطق روستایی سکونت دارند.
اسماعیل براتی اظهار کرد: فرآیند اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در استان از همان روزهای نخست پس از ابلاغ، آغاز و آموزشهای معاونان فنی، کارشناسان فنی و اجرایی و مأموران آمارگیر انجام شد.
وی افزود: اجرای این سرشماری در شورای برنامهریزی استان مطرح، جلسات هماهنگی برگزار و عملیات میدانی آن همزمان با سراسر کشور پس از توزیع اقلام، جنبه میدانی به خود گرفت و هم اکنون نیز در حال اجرا است.
سرشماری کشاورزی از ۱۲ آبان شروع شده و تا ۲۵ آذرماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما