کَل کَلِ کودکانه بالای دَکل!

شیراز - ایرنا - انتشار و دست به دست شدن فیلم کوتاه صعود چند کودک به بالای دکل مخابراتی در یکی از مناطق روستایی استان فارس طی روزهای اخیردر شبکه های اجتماعی واکنش‌های بسیاری را به دنبال داشته که بعضی حکایت از جسارت این کودک دارد و بسیاری نیز این اقدام را حماقت می‌دانند.

به گزارش ایرنا، فیلمی از صعود چند کودک به بالای برج مخابراتی دهستان زاخرویه از توابع بخش افزر شهرستان قیر و کارزین در استان فارس در روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی بسیار پربازدید شده و واکنش‌های بسیاری را به دنبال داشته است.

یکی از این کودکان به نام" علی اصغر نوک "مرتفع ترین برج مخابراتی آن منطقه بی پروا گوشی نیز در دست دارد و این فیلم را تهیه کرده و دوستان خود از جمله محمد صالح را نیز معرفی می‌کند و پس از آن لامپ و تجهیزات بالای برج را نشان می‌دهد و حتی عنوان می‌کند که آنها باز به این دکل صعود کرده‌اند که نشان از آن دارد که قبلاً نیز این اقدام خطرناک را در این محل و حتی دکل‌های کوچکتر آن محدوده تجربه کرده‌اند.

برخی کاربران از این اقدام به عنوان حرکتی جسورانه از سوی چند کودک یاد می‌کنند و آن را می‌ستایند.

کَل کَلِ کودکانه بالای دَکل!

جسارت یا حماقت؟

اما بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی این کار را حماقتی می‌دانند که از سوی چند کودک روستای جسور سر زده و می‌گویند که این کودکان دکل مخابراتی را با وسایل بازی اشتباه گرفته‌اند.

عدم کنترل والدین بر رفتار فرزندان نیز واکنش‌ بعضی کاربران شبکه های اجتماعی را در خصوص این موضوع به دنبال داشته و آنها معتقدند که پدر و مادرها باید نظارت بیشتری بر رفتارهای کودکان خود داشته باشند و زمینه قرارگیری استعدادهای آنها را در مسیر درست هموار سازند.

وقوع این رخداد شاید ناشی از کمبود امکانات رفاهی و تفریحی در مناطق روستایی باشد که این کودکان را بر آن داشته که به جای بازی‌های ایمن سر از بالای یک برج مخابراتی در آورند.

بخشی از فنس کشی‌ سایت به سرقت رفته بود

مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس در گفت و گویی اختصاصی در این زمینه به ایرنا گفت: تعدادی کودک در شهرستان قیر و کارزین و سایت زاخرویه به دکل مخابراتی صعود کرده‌اند که پس از مشاهده این کلیپ بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

هومان محمودی افزود: براساس بررسی‌های بعمل آمده مشخص شد که این دکل محصور بوده فنس کشی شده است اما این کودکان علیرغم وجود حصار بی پروا به بالای این دکل صعود کرده‌اند.

وی ادامه داد: سایت زاخرویه از قدیم در این محل قرار داشته و متعلق به صدا و سیما است و تجهیزات مخابرات نیز در این محل قرار داشت که به دلیل اینکه شرایط و ارتفاع این محل مناسب نبود به تازگی دکل جدید در این منطقه ایجاد شده که این کودکان از این دکل صعود کرده‌اند.

وی اضافه کرد: دکل قدیمی صدا و سیما و دکل مخابرات فنس کشی شده است و بخشی از سیم خاردارهای سایت مربوط به صدا و سیما اخیرا به سرقت رفته که احتمال می رود این کودکان از این سمت به داخل محوطه آمده و به بالای دکل صعود کرده‌اند.

او اظهار کرد: علاوه بر فنس کشی موجود مقرر شده فنس گذاری با ارتفاع بالاتر در این محدوده انجام شود که از تکرار چنین رخدادهایی در آینده جلوگیری شود.

کَل کَلِ کودکانه بالای دَکل!

خطرات صعود ناایمن به دانش آموزان زاخرویه آموزش داده شد

مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس گفت: طی بازدید اخیر همکاران شرکت در این منطقه مشخص شد که این کودکان به دفعات به بالای این دکل رفته‌اند که کارکنان مخابرات به مدرسه این منطقه رفته و خطرات صعود بدون رعایت اصول ایمنی را برای کودکان توضیح داده‌اند و مقرر شده که دیگر چنین رخدادهایی تکرار نشود.

وی در پایان تاکید کرد که بخش به سرقت رفته فنس کشی این سایت مربوط به صدا و سیما است که باید سریعا بهسازی شود.

محمودی ارتفاع دکل مخابراتی این محدوده را ۵۴ متر اعلام کرد.

صعودهای کودکان زاخرویه ادامه دارد

ابولفضل، کودکی که به بالای دکل مخابراتی صعود کرده نیز روز گذشته مجددا ویدیویی از خود در صفحه شخصی در شبکه های اجتماعی منتشر کرده که از صعودی دیگر به بالای یک درخت حکایت دارد و اعلام می کند به دلیل ممانعت کارکنان مخابرات از صعود به بالای دکل، این بار بلندترین درخت منطقه را پیدا کرده و به بالای آن صعود کرده است.

او همچنین می گوید که دفعات قبلی بالای دکل رفته و این بار به دلیل علاقه به ارتفاع سر از بالای این درخت درآورده است.

کَل کَلِ کودکانه بالای دَکل!

لزوم توجه به استعدادیابی در روستاها

بسیاری از کودکان روستایی ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که اغلب به دلیل عدم وجود استعدادیابی کارآمد در این مناطق به هدر می رود که باید دستگاه‌های متولی در این زمینه چاره‌اندیشی کنند و استعدادهای نو را در مسیر اصولی آن قرار دهند.

رویا طاهری، روانشناس کودک در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از دغدغه هایی که بسیاری از خانواده ها اکنون با آن مواجهند، شناخت استعداد کودکانشان است تا آنها بتواند در آینده زندگی بهتری را برای خود رقم بزند.

او ادامه داد: بعضی خانواده‌ها زمینه گرفتن تست هوش از فرزندان خود را فراهم می کنند و بر موضوع استعدادیابی تاکید دارند تا استعداد آنها را بهتر بشناسند، اما این رویه در بین والدین مناطق روستایی به دلیل کمبود امکانات، عدم دسترسی آسان به آن و یا عدم اطلاع از وجود آن کمتر دیده می‌شود که باید دستگاه‌های مربوطه در زمینه آموزش این فرآیندها در حوزه استعداد یابی در مناطق روستایی اقدام کنند.

این روانشناس کودک گفت: شناخت توانایی فردی یکی از مواردی است که باید قبل از کشف استعداد به آن توجه کرد که به گونه ای می تواند زندگی کودکان و نوجوانان را تغییر دهد.

وی با بیان اینکه شکوفایی و یافتن استعدادهای کودکان با استفاده از روش‌های مختلف استعدادیابی می تواند به خانواده ها کمک ویژه‌ای کند، افزود: این رویه به خانواده‌ها کمک می کند تا فرزندان را با آگاهی کامل در مسیر موفقیت ها و توانایی ها قرار دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha