۸۰۰ هزار میلیارد ریال برای پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی در لایحه بودجه تصویب شد

خمین - ایرنا - نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: ۸۰۰ هزار میلیارد ریال به منظور پرداخت مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ تصویب شد.

به گزارش ایرنا ، «محمد بیات» روز شنبه در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین در سالن اجتماعات بیت تاریخی امام راحل این شهرستان، افزود: مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت شهرستان نیازمند تکمیل و تجهیز هستند که امید است دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در این زمینه توجه ویژه‌ای به شهرستان خمین داشته باشد.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش زیرساخت‌های خوبی برای رشته پزشکی در خمین فراهم شده که قابل تقدیر است و بستر تغییر دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه در شهرستان آماده است.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فاز یک بیمارستان حضرت فاطمه(س) خمین به متراژ یک‌هزار متر مربع احداث شده و فاز دوم که ۶ هزار مترمربع است از ردیف بودجه خارج شده بود و آغاز عملیات اجرایی آن نیازمند اعتبار است که انتظار می‌رود وزارت بهداشت نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشد.

بیات ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده و براساس مصوبه مجلس یازدهم به منظور بازگشت ردیف اعتباری به طرح‌های نیمه تمام در ۲ سال قبل ردیف اعتباری به فاز دوم بیمارستان برگشت اما اعتبار تخصیص یافته به این طرح صفر است.

وی تاکید کرد: مولدسازی برای درآمدزایی و پرداخت مطالبات کادر درمان و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در دانشکده علوم پزشکی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی بر تکریم به مجمع خیرین سلامت به عنوان یاری رسان منابع محدود دولت و تکریم پزشکان متخصص و استفاده از نظرات آنها تاکید کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک نیز گفت: راه اندازی بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س)مهمترین اقدام مدیریت گذشته دانشکده علوم پزشکی خمین بود.

دکتر «جواد نظری » یادآور شد: قرار بود این بیمارستان ، بعنوان بیمارستان جایگزین باشد چراکه در شهرستان نیازمند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی توسعه یافته‌تر هستیم.

وی بیان کرد: تغییرات مدیریتی به معنای ضعف مدیر گذشته نیست بلکه ادامه مسیر پیشرفت توسط مدیری دیگر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک بیان کرد: دانشکده علوم پزشکی خمین در زمینه جذب هیات علمی نیازمند جذب افراد بیشتری با اولویت افراد بومی شهرستان است.

نظری افزود: ارتقای سطح درمانی خمین از سوی استان حمایت می‌شود تا انتقال بیمار به خارج از شهرستان کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های خمین گفت: مجمع خیرین خمین نیز از ظرفیت‌های ارزشمند این شهرستان است که همواره یاری‌رسان بخش درمان است و اتفاقات بزرگی نظیر سی تی اسکن و ام آر ای توسط این مجمع رخ داد.

رییس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز گفت: تکریم ارباب رجوع، کارمندان و پزشکان متخصص، عدالت محوری، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، ارائه خدمات متناسب با جمعیت سالمند، اجرای قانون جوانی جمعیت و ساماندهی نظام ارجاع را از مهمترین برنامه‌های دانشکده علوم پزشکی خمین است.

«حسین سلطانی نژاد» افزود: منابع انسانی بهترین سرمایه هر مجموعه است و در این زمینه بروزرسانی اضافه کاری‌ها و بدهی‌ها مورد توجه است.

وی ادامه داد: جذب و ایجاد بستری مناسب برای ماندگاری پزشکان متخصص و راه اندازی پردیس دانشگاهی به دلیل قرارگرفتن خوابگاه ها و برخی معاونت‌ها و و بخش‌ها در شرایط نامناسب در دستور کار قرار دارد.

امام جمعه خمین نیز در این آیین گفت: اصل هویت ما حقیقتی به نام قلب است البته نه قلب مادی که مورد مطالعه پزشکی است.

حجت الاسلام سید «قاسم میرصادقی» افزود: در عمر دنیوی آنچه با اخلاق ، معارف و نیاتی که انسان کسب می‌کند قلب دوم در انسان شکل می گیرد که پرونده اعمال انسان است.

وی ادامه داد: همانطور که بیماری قلب مادی انسان را می‌توان درمان کرد و از بیماری آن پیشگیری کرد ، قلب دوم نیز نیازمند مراقبت است.

امام جمعه خمین بیان کرد: قلب دوم انسان تا آخرین ثانیه عمر انسان تمام تعاملات، اقدامات و خدمات را حفظ می‌کند و بر این اساس باید از فرصت کوتاه زندگی برای شکل گیری قلب پاک و سلیم حرکت دهیم.

حجت الاسلام میرصادقی گفت: دانشکده علوم پزشکی به مردم خدمات بسیاری ارائه می دهد که از افتخارات نظام اسلامی است.

وی اظهار کرد: دکتر سجاد رحیمی در دوران خدمت خود در خمین، برخلاف مشکلات و کمبودها خدمات شایسته ای به مردم این شهرستان ارائه کردند.

به گزارش ایرنا ، در این آیین از زحمات دکتر (سجاد رحیمی) تقدیر و دکتر (حسین سلطانی نژاد) به عنوان رییس دانشکده پزشکی خمین معرفی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha