به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «اله نور کریمی تبار» در دیدار با جمعی از مشاوران بانوان دستگاه های اجرایی استان ایلام، با اشاره به فراز و فرودهای نگاه جوامع بشری به زنان، اظهار کرد: قبل از دین مبین اسلام، شخصیت زن اندازه ای مورد نفرت بوده که در قرآن کریم آمده است اگر به کسی می گفتند که همسرت دختری آورده است از شدت شرمندگی چهره اش سیاه می شد و دختران را زنده به گور می کردند.
وی به بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) شخصیت زنان را احیا کرد و ابراز محبت آن حضرت به حضرت فاطمه زهرا(س)، این فضا و نگاه را نسبت به زنان تغییر داد، افزود: در اسلام، زن به عنوان عنصری که آرامبخش خانواده است مطرح و قرآن کریم همسر و زن را به عنوان آیات الهی معرفی می کند که موجب مودت و رحمت می شود.
امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه همسران در یک خانواده مظهر آرامش و محبت هستند، یادآور شد: فروپاشی خانواده معضلی است که جوامع غربی را در خود فرو برده است و امروز در این جوامع انسان ها از خلاء عاطفی رنج می برند اما دشمنان تلاش کردند که این نوع خلاء عاطفی را با ابزارهای مختلف در جامعه اسلامی رواج دهند.
حجت الاسلام کریمی تبار یادآور شد: فرزند صالح میراث مومن و صدقه جاریه است و می تواند زمینه ساز نجات والدین در آخرت باشد چرا که ثمره تربیت اسلامی فرزندان به پدر و مادر بر می گردد.
وی با تاکید بر اینکه آنچه که در انقلاب اسلامی اتفاق افتاد معادلات دنیا را به هم ریخت، افزود: زنان نقش بسیار مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند، در صحنه سیاسی و اجتماعی و تعیین حکومت، پاسداری و اداره حکومت نقش آفرین بودند و همین حضور، دنیا را متحیر کرد.
امام جمعه ایلام با اشاره به نقش آفرینی زنان در دفاع مقدس، ابراز کرد: زنان در دوران دفاع مقدس بهترین پشتیبان همسران و فرزندان خود به عنوان رزمندگان بودند اما آنچنان که باید و شاید به این نقش پرداخته نشده است، زنان ایلامی، در زمان جنگ تحمیلی زیر بمباران، علاوه بر پشتیبانی از رزمندگان، تربیت فرزندان را نیز برعهده داشتند.
حجت الاسلام کریمی تبار با تاکید بر پردازش نقش زن ایلامی در دوران دفاع مقدس، گفت: زنان ایلامی و ایرانی با این فرهنگ در مقابل دنیا ایستادند و امروز لازم است که این نقش در بین نسل جوان امروز تبیین و نهادینه شود.
وی با تاکید بر اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان فرزند، همسر و مادربهترین الگو برای زنان در جامعه اسلامی است، گفت: آن حضرت، اولین مدافع ولایت و امام زمان خود بوده است، امروز زنان می توانند نقش مهمی در اشتغالزایی و توسعه فرهنگ کار ایفا کنند و باید این نگاه ها امروز باید در جامعه تقویت شود.
امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه در استان با مشکل فرهنگ کار مواجه هستیم، یادآور شد: کار در فرهنگ اسلامی بالاترین عبادت است، امروز در دورن خانواده ها برای فرهنگ کار نیاز داریم و زنان و بانوان می توانند بیشترین نقش آفرینی را در این زمینه داشته باشند.
حجت الاسلام کریمی تبار تبا اشاره به نقش مشاوران بانوان دستگاه های اجرایی استان ایلام برای پاسداری از از ارزش های اسلامی، فرهنگ شهدا و فرهنگ فاطمی، گفت: انتظار می رود که بانوان فعال در این عرصه، رویکرد دینی، نماز و توجه به خدا و ارزش های شهدا را در جامعه ترویج دهند و یک حرکت جدی در این زمینه باید آغاز شود.
وی با اشاره به اینکه هر چه از معنویت و نماز فاصله گرفته شود آسیب های اجتماعی در جامعه افزایش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: امروز خانواده ها برای آسایش فرزندان تلاش می کنند اما باید برای آرامش خانواده نیز بیش از گذشته فعالیت کرد چرا که آرامش در گرو معنویت و ارتباط با خداست.
به گزارش ایرنا در این جلسه، تعدادی از بانوان فعال و مشاوران دستگاه های اجرایی استان دیدگاه ها و نظرات خود را با امام جمعه ایلام در زمینه های مختلف در میان گذاشتند.
نظر شما