سجاد نعمتی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیشتر این موارد مردادماه همزمان با اوج برنامه قطعی برق بود و اکنون نیز با اعلام دوباره برنامه زمان بندی قطع برق، احتمال وقوع این حوادث بیشتر شده است.
وی ادامه داد: این حوادث در ساختمان های اداری و مسکونی و شامل مشکلات مختلف از جمله محبوسی و گیر کردن در طبقات بود و شهروندان باید انجام بازدیدهای دوره ای، استفاده از سرویس کار مجاز برای تعمیر و بیمه آسانسور را جدی بگیرند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد اظهار داشت: همچنین شهروندان باید با اطلاع از برنامه های خاموشی برق، در ساعات نزدیک به برنامه اعلام شده تا حد ممکن از استفاده از آسانسور پرهیز کنند.
نعمتی یادآور شد: کابین آسانسور در زمان قطع برق، تنها متوقف می شود و سقوط نمی کند، چراکه سقوط کابین به دلایل فنی است، بنابراین در زمان قطع برق، آسانسور از حرکت باز می ایستد و فرد به اصطلاح محبوس می شود.
وی اضافه کرد: باز کردن درب کابین در زمان قطع برق و توقف آسانسور یک کار اشتباه است، بنابراین افرادیکه در کابین هستند، باید خونسردی و انرژی خود را حفظ کرده و از باز کردن درب به زور، پرهیز کنند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد ادامه داد: درب کابین برخی آسانسورها که تعداد کمی از آنها در واحدهای مسکونی استان نصب شده است، لحظاتی پس از قطع برق و قرار گرفتن کابین در یکی از طبقات، نیمه باز می شود و افراد می توانند به صورت دستی درب را به طور کامل باز و خارج شوند.
نعمتی تصریح کرد: اما برای مابقی آسانسورها، افراد محبوس شده باید بلافاصله با ۱۲۵ تماس و در صورت همراه نداشتن تلفن، خونسردی خود را حفظ کنند، چراکه هوا به اندازه کافی وجود دارد و احتمال خفگی بسیار پایین است.
به گزارش ایرنا، شهروندان لرستانی می توانند برنامه روزانه قطعی برق را از سایت شرکت توزیع برق استان به نشانی https://ledc.ir/ یا https://ledc.ir/khamoshi مراجعه نمایند.
نظر شما