مستندسازان پس از اعتمادسازی دولت چهاردهم با رغبت بیشتری به جشنواره حقیقت آمدند

تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از پایان اختتامیه جشنواره فیلم حقیقت در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش‌های دولت چهاردهم برای برگزاری این رویداد گفت: برخی از مستندسازان که فکر می‌کردند فیلم‌ آنها عرضه نمی‌شود با رغبت بیشتری به جشنواره حقیقت آمدند.

به گزارش یکشنبه شب خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید عباس صالحی با تاکید بر اینکه باید فضای مخاطب سینمای مستند را فارغ از گروه هنر و تجربه گسترده کرد، افزود: نهادها می‌توانند فیلم‌هایی که با ماموریت‌ آنها تناسب دارد به مخاطبان پیرامون خودشان مرتبط کنند. سازمان سینمایی هم باید بررسی کند که چطور می‌شود فضای مخاطب سینمای مستند را گسترده‌تر کرد. سینمای مستند با تنوع مضمونی و تکنیک روز مخاطب خود را پیدا کرده و باید بسترهای لازم برای نمایش فیلم‌ها فراهم شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اکران نشدن یکی از فیلم‌ها در جشنواره، توضیح داد: مبنای ما در جشنواره «سینما حقیقت» وفاداری به نظر داوران بود. اگر تهیه‌کننده‌ای تصمیم گرفته فیلمش را خارج کند، قوانین اقتضا می‌کرد ما این کار را بکنیم. ما از اثری که در جشنواره بوده تا لحظه آخر دفاع می‌کنیم چرا که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئول مستقیم این اتفاق است.

صالحی درباره بودجه فیلم مستند، گفت: سازمان ها و نهادها از بودجه مسئولیت اجتماعی‌ خود می‌توانند در این حوزه استفاده کنند. ارتباطات خوبی برقرار شده است که از بودجه مسئولیت اجتماعی‌ استفاده کنیم.

وی همچنین در پاسخ به این پریسش که جشنواره دستاورد کدام دولت بوده است، افزود: مقدمات این جشنواره در دولت سیزدهم انجام شده؛ ولی در این دو سه ماهه اتفاقاتی در رویکردها و مسیرها افتاده که اعتماد ساز بوده است. برخی از مستندسازان که فکر می‌کردند فیلم‌ آنها عرضه نمی‌شود با رغبت بیشتری به جشنواره حقیقت آمدند.

وزیر فرهنگ درباره پویش «دو درجه کمتر» نیز گفت: مسائل اجتماعی کمک می‌کند که همدلی داشته باشیم. دعوتی که صورت گرفته فرصتی برای نمایش یک همدلی اجتماعی است. تا الان شاهد مشارکت برخی اصحاب هنر بودیم و در روزهای آینده بیشتر کمک خواهند کرد.

به گزارش ایرنا، آئین اختتامیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم حقیقت شامگاه یکشنبه ۲۵ آذر در تالار وحدت برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha