به گزارش ایرنا،یدالله رحمانی روز دوشنبه در نشست بررسی مشکلات کارخانه ماشین سازی گچساران با اشاره به اینکه نبودن بازار فروش مهمترین مشکل کارخانه ماشین سازی گچساران است تاکید کرد: تلاش می شود واحدهای بزرگ مستقر در کهگیلویه وبویراحمد محصولات مورد نیاز خود را از این کارخانه تامین کنند.
وی با بیان اینکه در صورت وجود بازار فروش مناسب کارخانه ماشین سازی گچساران قادر به ایجاد حداقل یک هزار فرصت شغلی است بر پیگیری جدی تر مسوولان برای تامین بازار فروش برای این واحد تولیدی تاکید کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمدخاطرنشان کرد: این واحد تولیدی با ظرفیت تولید سالیانه ۱۷ هزار تن قطعه فلزی به دلیل نداشتن بازار فروش هم اکنون با ۱۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت است.
کارخانه ماشین سازی پارس گچساران در سال ۱۳۸۸ وارد مدار تولید شد و این طرح اقتصادی برای نخستین بار پس از ۲ سال فعالیت در سال ۹۱ از مدار تولید خارج شد.
کارخانه ماشین سازی گچساران برای دومین بار در سال ۱۳۹۲ وارد تولید شد این واحد صنعتی به دلیل نداشتن بازار فروش، بدهی انباشته و وجود معارض پس از چند سال فعالیت دوباره مهر موم شد و کارگران آن بیکار شدند.
وی خاطرنشان کرد: عمده فعالیت ماشینسازی پارس گچساران در ساخت سولههای فلزی، مخازن، پلهای فلزی و دکلهای مخابراتی و سایر ملزوماتی است که در هلدینگهای نفت و گاز و پتروشیمی بکار برده میشوند.
رحمانی ابراز کرد: این کارخانه با زیربنای ۲۷ هزار مترمربع در قالب سالن تولید، انبار و ساختمان اداری در شهرک صنعتی گچساران ساخته شده است.
مدیر کارخانه ماشینسازی پارس گچساران پیش تر گفته بود: دغدغه امروز مسوولان کارخانه ماشینسازی ارجاع تقاضاهای شرکتهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد به خارج از این کارخانه است.
علی نیرومند با بیان اینکه هماکنون در این کارخانه ۸۰ نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول بکار هستند، تصریح کرد: در صورت تأمین زیرساختهای لازم، حمایت مسئولان و واگذاری سفارشهای مجتمعهای صنعتی استان به این کارخانه میتوان اشتغالزایی آن را به ۵۰۰ نفر هم افزایش داد.
وی عنوان کرد: تاکنون در کارخانه ماشین سازی گچساران بیش از ۵۰ هزار تن سازه فلزی تولید و روانه بازار شده است.
نظر شما