به گزارش ایرنا، نماینده شهرستانهای ساوه و زرندیه روز سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان با اشاره به شرایط بحرانی انرژی در کشور گفت: بحرانهایی مانند کمبود آب، برق و انرژی نیازمند همراهی جدی مردم است و باید مردم را آگاه کنیم که کاهش مصرف، دولت را در پشت سر گذاشتن این مشکلات یاری میکند.
حجتالاسلام محمد سبزی اظهار کرد: برخی از اقدامات ضروری که در گذشته باید انجام میشد، امروز به دلیل شرایط خاص کشور باید با همکاری و مشارکت مردم جبران شود.
وی با تأکید بر اهمیت وحدت در کشور گفت: در شرایط کنونی، وحدت و یکصدایی نیاز اصلی جامعه است. اختلافافکنی سم مهلکی است که دشمن از آن سوءاستفاده میکند و ما باید با پیروی از رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب، دقیق و همگام حرکت کنیم.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی همچنین به مشکلات ناشی از عدم تبیین صحیح وظایف برخی مسئولان اشاره کرد و گفت: متأسفانه تعریف نادرست مسئولیتها، به ویژه در حوزه نمایندگی، موجب بروز مشکلاتی شده که نیازمند بازنگری جدی است.
وی در ادامه به تخصیص اعتبارات کلان برای پروژههای عمرانی اشاره کرد و اظهار داشت: برای انتقال آب از کوچری به ساوه یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است و بهزودی ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال دیگر نیز تزریق خواهد شد و ۶ هزار میلیارد ریال دیگر نیز در مسیر تأمین منابع قرار دارد.
امضای میثاقنامه «پویش دو درجه کمتر» توسط دستگاههای اجرایی
مهدی الیاسی، فرماندار ساوه هم در جلسه شورای اداری این شهرستان اعلام کرد که تمامی دستگاههای اجرایی ساوه میثاقنامه «پویش دو درجه کمتر» را امضا کردند.
وی صرفهجویی در مصرف انرژی را یک حق شخصی و اجتماعی دانست و بر ضرورت مشارکت بیشتر شهرستانهایی با آبوهوای گرمتر، مانند ساوه، در مدیریت مصرف انرژی در زمستان تأکید کرد.
الیاسی افزود: صرفهجویی نه تنها برای بهرهمندی بهتر از منابع انرژی ضروری است، بلکه تأثیر مستقیمی بر رفاه عمومی و تأمین نیازهای فصل زمستان دارد و همه ادارهها موظف به رعایت مصرف انرژی هستند و در صورت تخطی، با آنها برخورد جدی خواهد شد.
فرماندار ساوه همچنین وفاق و همدلی میان مسئولان شهرستان را نمادین دانست و گفت: محور وفاق در ساوه، خدمترسانی و توسعه شهرستان است و باوجود نقدهایی که میان اعضای شورای اداری، نمایندگان مجلس و دستگاه قضایی وجود دارد، امیدوارم این همدلی تداوم یابد و به نتایج بهتری منجر شود.
بیانات رهبری راهنمای مسیر ما است
سرهنگ پاسدار علیرضا مهدی، فرمانده سپاه ناحیه ساوه هم در این جلسه با اشاره به حوادث اخیر در کشور سوریه تأکید کرد که بیانات رهبر معظم انقلاب باید بهعنوان معیار و راهنمای مسیر جامعه در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اهمیت حفظ امید در جامعه اظهار داشت: اگر ناامیدی در جامعه گسترش یابد و ایمان به آرمانها کاهش یابد، ممکن است امنیت و استقلال یک کشور در مدت کوتاهی به خطر بیفتد.
سرهنگ مهدی با تأکید بر لزوم تلاش برای حل مشکلات گفت: مسوولان باید با رویکردی فعال به دنبال راهحلهای عملی برای مشکلات جامعه باشند و در کنار مردم بایستند.
وی همچنین از تدوین برنامههای ویژه برای بزرگداشت نهم دیماه و میلاد حضرت زهرا (س) در شهرستان ساوه خبر داد و افزود: بسیج بهعنوان سربازان انقلاب همواره در کنار دستگاهها و نهادها برای خدمت به مردم حضور دارد.
بی توجهی اجتماعی مهمترین دلیل آسیبهای اجتماعی است
رئیس دادگستری شهرستان ساوه هم در این جلسه با تأکید بر اهمیت گام دوم انقلاب اسلامی، این سند را راهبردی اساسی برای پیشبرد عدالت و مبارزه با فساد اداری دانست.
ابوالحسن شریفی تصریح کرد: نظام اسلامی برخلاف سایر نظامها بر پایه سیاست مبتنی بر دیانت بنا شده است و همه دستگاهها باید برای تحقق این اصول تلاش جدی داشته باشند.
وی افزود: در گام دوم انقلاب، تأکید ویژهای بر عدالت و مقابله با فساد شده و لازم است تمامی طرحها و برنامههای دستگاهها دارای پیوست مرتبط با این موضوع باشند.
شریفی با اشاره به نقش گرهگشایی و مسئولیتپذیری در امور اداری گفت: «نگاه کارشناسی و تخصصی به پروندهها و رعایت اخلاق و فرهنگ در کارهای اداری از مهمترین شاخصهایی است که مسئولان باید در اولویت خود قرار دهند.
رئیس دادگستری همچنین از افزایش تعداد پروندههای حقوقی ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: این آمار، نشانهای از نوعی بیتوجهی اجتماعی و جهل مردم نسبت به وظایف خود نسبت به ارزشهای فرهنگی است که باید با آگاهیبخشی و هوشیارسازی جامعه، گامهای موثری برای اصلاح این روند برداشته شود.
نظر شما