تاکید استاندار سمنان بر پرهیز از هر گونه برخورد با منتقدان + عکس

سمنان - ایرنا - این روزها متناسب با روند تغییر و تحولات، تنور انتقادها در سمنان داغ است. محمدجواد کولیوند استاندار سمنان تاکید کرده است: هیچ احدی از مدیران ستادی و اجرایی استان حق برخورد با فرد منتقد را ندارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدجواد کولیوند پنجم آذر ۱۴۰۳ به عنوان استاندار سمنان معرفی شد و کار خود را آغاز کرد.

طبیعی است که با تغییرات مدیریتی نقدها و نظرهایی وجود داشته باشد، اما نکته مهم این است که در نقدها انصاف رعایت و بر اساس مصالح جمعی اظهارنظر شود.

هدف از انتقاد تفرقه‌افکنی و ایجاد تاخیر و تعلل در انجام کارها نباشد و بر این اساس، کولیوند استاندار سمنان روز بیست و هشتم آذر ۱۴۰۳ در قالب یک استوری در صفحه اینستاگرام شخصی تاکید کرد: در صورت انجام هرگونه انتقاد از استاندار، احدی از مدیران ستادی و اجرایی استان سمنان حق ندارند با فرد منتقد برخورد نمایند.

پیش‌تر نیز استاندار سمنان در پستی اینستاگرامی تاکید کرده بود: هیچگاه از انتقاد نسبت به خود دلخور و ناراحت نشده و معتقدم که انتقاد درست موجب شناخت راه درست خواهد بود.

تاکید استاندار سمنان بر پرهیز از هر گونه برخورد با منتقدان + عکس

کولیوند مطلب خود را با #سمنان و #برای_تغییر_آمدیم در فضای مجازی منتشر کرد.

استاندار سمنان در پست دیگر اینستاگرامی آورده است: اولویت در انتصابات با جوانان بومی همراه با سیاست‌های دولت است.

تاکید استاندار سمنان بر پرهیز از هر گونه برخورد با منتقدان + عکس

کولیوند در پستی دیگر در صفحه اینستاگرامی به عنوان وعده‌ای برای امیدافزایی و اعتمادافزایی بین مردم دارالمرحمه سمنان، تاکید کرد: در نظر داریم پروژه آب را به عنوان ابرپروژه معرفی کنیم و انشاالله بتوانیم گره آب را با یک برنامه منطقی و زمانبندی مشخص مرتفع کنیم.

استاندار سمنان از همان ابتدا، برای بهبود وضعیت و ریل‌گذاری توسعه این استان بر تدوین سند توسعه شهرستانی متناسب با برنامه هفتم توسعه تاکید داشت.

تاکید استاندار سمنان بر پرهیز از هر گونه برخورد با منتقدان + عکس

به گزارش ایرنا، سمنان با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی گلوگاه اتصال استان‌های شمالی به استان‌های جنوبی کشور است و به عبارتی می‌تواند به عنوان حلقه اتصال دریای شمال به مناطق مرکزی و جنوبی نقش آفرین باشد.

موقعیت جغرافیایی استان سمنان موهبت خداوندی است که با بهره‌گیری بیش از پیش از این ظرفیت راهبردی می‌توان منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را در استان سمنان به معنای واقعی معنا کرد.

سمنان با سابقه تاریخی کهن، مهد پرورش چهره‌های شاخص ملی در حوزه‌های علمی، فرهنگی و مسوولان ارشد کشوری بوده و به دلیل موقعیت جغرافیایی از دیرباز به دارالمرحمه مشهور است. قرارگیری سمنان در مسیر چهارراه ارتباطی غربی - شرقی و شمالی-جنوبی، در کنار قرارداشتن بخش قابل توجهی از منابع معدنی و واحدهای تولیدی، سمنان را به قطب صنعت در دروازه شرقی کشور تبدیل کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha