فریدون حامدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سطح زیرکشت ابلاغی گندم دیم و آبی در استان ۶۶۰ هزار هکتار بوده که سطح اجرایی آن ۶ هزار هکتار بیشتر از این میزان بوده است.
وی با اشاره به اینکه از میزان کل سطح اجرایی گندم در استان ۶۲۵ هزار هکتار آن دیم و ۴۱ هزار هکتار گندم آبی است، اضافه کرد: بیشترین سطح زیرکشت گندم در استان مربوط به شهرستان بیجار با ۱۸۶ هزار و ۵۰۰ تن است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: ۱۰۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سقز هم به کشت گندم اختصاص یافته است که از این میزان ۹۶ هزار هکتار آن دیم و هفت هزار و ۱۰۰ هکتار آبی است.
حامدی بیان کرد: از مجموع اراضی زیرکشت گندم در استان ۱۰۷ هزار تن آن مربوط شهرستان دیواندره است که از این میزان سطح ۱۰۶ هزار تن دیم و مابقی آبی است.
وی با اشاره به اینکه کمترین سطح زیرکشت گندم در استان مربوط به شهرستان های بانه و سروآباد است، گفت: در سال زراعی جاری ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار گندم در سروآباد کشت شده و هفت هزار و ۶۰۰ هکتار هم در شهرستان بانه به کشت این محصول اختصاص پیدا کرده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان یادآور شد: میزان سطح زیرکشت گندم در سال زراعی جاری در سنندج مرکز استان هم ۴۱ هزار هکتار است که از این میزان ۴۰ هزار آن کشت دیم و هزار هکتار هم کشت آبی این محصول است.
میزان سطح اراضی آبی و دیم گندم کردستان در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲؛ ۶۲۶ هزار هکتار ( ۵۸۵ هزار هکتار دیم و ۴۱ هزار هکتار آبی) بود.
میزان تولید این محصول در سال زراعی گذشته در استان یک میلیون و ۴۸۲ هزار تن بود که نسبت به سال زراعی ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش داشت.
از مجموع گندم تولید شده در استان یک میلیون و ۱۷۳ هزار تن آن به طور تضمینی از گندمکاران خریداری شد که این میزان در مقایسه با سال ماقبل آن ۲ درصد رشد یافت.
نظر شما