۲۸ آذر ۱۴۰۳، ۱۲:۱۸
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 85693663
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

معاون استاندار زنجان: پژوهش و فناوری، توسعه کشور را هموار می‌کند

زنجان -ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه عزت و اقتدار یک کشور به مؤلفه‌هایی وابسته است، گفت: یکی از آنها رشد و توسعه اقتصادی و صنعتی است که به مباحث علمی، پژوهشی و فناوری باز می‌گردد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل رفیعی روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر در شرکت ایران ترانسفو در زنجان به اهمیت پژوهش در بخش‌های مختلف اشاره کرد و افزود: هم اکنون ایران اسلامی در عرصه دفاعی حرفی برای گفتن دارد که تحقق این دستاورد مهم به فعالیت مراکز علمی و پژوهشی مربوط می شود.

رفیعی با بیان اینکه موفقیت کشورمان در عرصه‌های مختلف به علم و پژوهش وابسته است، افزود: اکنون کشورمان در بخش‌های مختلفی نظیر دانش هسته‌ای، فناوری نانو و سایر حوزه ها به موفقیت‌هایی دست یافته که نشان از توسعه علم و پژوهش در کشور است.

معاون استاندار زنجان با بیان اینکه هم اکنون کشورمان جزو چند کشور مطرح در حوزه پرتاب ماهواره در جهان است، ادامه داد: بر این اساس باید به حوزه پژوهش بیش از گذشته توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه هفته پژوهش نباید به یک هفته و یک روز منتهی شود، اظهار داشت: همه مدیران صنعتی به این مهم توجه داشته باشند که مسیر پیشرفت، ارتقا، پایداری صنعت، کسب بازار و رفع نیازهای مختلف از مسیر پژوهش می‌گذرد.

رفیعی به اهمیت آموزش نیز اشاره کرد و گفت: ارتباط صنعت با مراکز پژوهشی می‌تواند به توسعه این بخش کمک زیادی کند که در این راستا شرکت ایران ترانسفو طی سال‌های اخیر به طرح توسعه و پژوهش توجه ویژه‌ای کرده است.

مدیر موسسه تحقیقاتی ترانسفورماتور ایران نیز در این مراسم بر پژوهش‌های کاربردی و ارتباط دانشگاه و مؤسسه تحقیقاتی این شرکت تاکید کرد و گفت: مدیرعامل این شرکت به رشد قابل توجه پروژه‌های تحقیقاتی شرکت توجه و حمایت ویژه ای داشته است.

محسن فریدی افرود: این پروژه‌ها به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم با همکاری دانشگاه‌ها و نهادهای علمی و فناوری کشور انجام شده است.

وی با بیان اینکه در این مراسم، پژوهشگران بر اساس معیارهای مشخص و پژوهش‌های تجربی انتخاب شدند، اظهار داشت:یکی از مهم‌ترین دستاوردها در سال گذشته، انجام تحقیقاتی در زمینه پیش‌بینی میزان فروش در مؤسسه تحقیقات مالی بوده که به اصلاح ساختار مالی و اکوسیستم فناوری ایران کمک کرده است.

فریدی افزود: این ابتکار موجب شد تا دغدغه مالی در بخش پژوهش کاهش و تمرکز بر روی پروژه‌های کاربردی افزایش یابد.

وی اضافه کرد: با کارهای انجام گرفته از ۲ شرکت زیرمجموعه شرکت، اعتبار مالیاتی ۱۰۰ میلیارد ریالی در سال گذشته از قانون تولید جهش دانش‌ بنیان کسب شد.

فریدی یادآور شد:این اعتبار مالیاتی به‌ویژه برای صنایع برق و مالی بسیار مؤثر بوده و پروژه‌های زیادی در این زمینه به‌صورت مستمر در حال انجام است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha