به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی صادقی نیارکی روز چهارشنبه در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در این شرکت، افزود:پژوهش و فناوری پیشران افزایش تولید و رشد اقتصادی است.
وی به اقدامات جدید این گروه در راستای توسعه علمی و صنعتی کشور اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه های مهم گروه صنعتی ایران ترانسفو راه اندازی یک مرکز نوآوری در راستای تولید انرژی تجدیدپذیر و برق است که این اقدام می تواند استان زنجان را به قطب صنعت برق و انرژی تجدیدپذیر در کشور تبدیل کند.
وی با بیان اینکه استفاده از دانش و علم نه تنها موجب قدرت و مکنت میشود بلکه موجب پیشرفتهای چشمگیر در تولید و توسعه اقتصادی خواهد شد، اضافه کرد: ایران ترانسفو به سه حوزه مهم نهادسازی و ایجاد ساختارهایی برای برنامهریزی و راهبری، تأمین مالی و بودجهریزی و استراتژی آینده گروه توجه جدی کرده است.
این مسوول ادامه داد: هر شرکتی که برای آینده خود برنامه نداشته باشد، به سرعت از عرصه رقابت کنار خواهد رفت، مانند شرکتهای بزرگ در جهان که با تغییرات سریع فناوری نتواستهاند خود را به روز نگه دارند و کنار رفتند.
صادقی نیارکی، یکی از راهبردهای این گروه صنعتی را تشکیل شورای آموزش و پژوهش و فناوری این گروه صنعتی عنوان کرد و افزود: این شورا تحت مسئولیت قائم مقام گروه تشکیل شده و هدف آن ارتقای سطح آموزش، پژوهش و فناوری در شرکت و همچنین استان زنجان است.
وی با تاکید بر اینکه در این راستا بر مقوله مهم آموزش تمرکز و بر کمک مراکز دانشگاهی نیز تاکید جدی شده است، گفت : این شورا طرح های پژوهشی مختلف از دانشگاهها را بررسی خواهد کرد و در راستای تحقق اهداف علمی و صنعتی کشور گام بر خواهد داشت.
صادقی خاطر نشان کرد: گروه صنعتی ایران ترانسفو در تلاش است تا به کمک نخبگان علمی به توسعه صنعت و فناوری کشور کمک کند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو به تشکیل کمیته تعمیق ساخت داخل و تکوین محصول نیز اشاره کرد و گفت: هدف این کمیته، کاهش وابستگی به واردات به ویژه در اقلام راهبردی و تقویت ساخت داخل است.
دانشگاه ها به نیازهای صنعتی پاسخ دهند
رئیس دانشگاه زنجان نیز در این مراسم با اشاره به نقش دانشگاهها در توسعه اقتصادی و صنعتی استان، گفت: یکی از وظایف اصلی دانشگاهها در استان، تولید علم و فناوری است که منجر به تولید ثروت و اشتغال میشود.
جلال بازرگان افزود:دانشگاهها باید پژوهشهایی انجام دهند که مستقیم به نیازهای صنعتی پاسخ دهد و باعث ایجاد کارآفرینی و اشتغال در جامعه شود.
وی با تاکید بر اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه بر لزوم توجه به پژوهشهای کاربردی در راستای ارتقای تولید و اشتغال در شرکت ایران ترانسفو تأکید کرد و گفت:این مجموعهای با قدمت بالای خود توانسته است نیازهای داخل کشور را در حوزه خود تأمین کند و اقدامات آن به ویژه در زمینه تولید، اشتغالزایی و ارزآوری بسیار اهمیت دارد.
بازرگان اضافه کرد: این موفقیت زمانی بیشتر مشخص میشود که بدانیم این صنعت میتواند محصولات خود را به خارج از کشور صادر کرده و ارزآوری کند.
این مسوول به نقش دانشگاهها در توسعه اقتصادی و صنعتی استان اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف اصلی دانشگاهها در استان، تولید علم و فناوری است که منجر به تولید ثروت و اشتغال میشود.
وی با تا کید بر اینکه بسیار مهم است که دانشگاهها و صنعت به طور مستمر و همافزا با یکدیگر همکاری کنند، افزود: اگر مجموعهای خود را مستقل از علم دیگران بداند، در مسیر رشد و پیشرفت خود دچار رکود خواهد شد اما اگر علوم و رشتههای مختلف به ویژه در کارهای بینرشتهای مورد توجه قرار گیرد، دستاوردهایی به دست خواهد آمد که ممکن است حتی به ذهن دانشمندان تکرشتهای خطور نکند.
استانداردهای داخلی کارخانه به استانداردهای بینالمللی تبدیل می شود
مدیرکل استاندارد استان زنجان نیز در این مراسم، گفت: با همت مسئولان شرکت ایران ترانسفو، تلاش میشود تا استانداردهای داخلی کارخانه به استانداردهای بینالمللی تبدیل شود و به عنوان مرجع و الگو برای سایر صنایع و نهادهای ارزیابی انطباق در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
مهدی قهرمانی با بیان اینکه از دستاوردهای مهم این مجموعه، استانداردسازی و ارتقای کیفیت محصولات است، افزود: این شرکت به عنوان یکی از صنایع پیشتاز و پیشران کشور در حوزه تخصصی خود شناخته میشود.
مدیرکل استاندارد استان زنجان با بیان اینکه گروه ایران ترانسفو توانسته است نخستین نماد استاندارد دانشبنیان را در سطح استان دریافت کند، افزود: این نماد که در حوزه تولید ترانسفورماتورها اعطا شده، نشاندهنده کیفیت بالا و پشتوانه علمی و فناوری در تولیدات این شرکت است.
وی با اشاره به موفقیتهای این شرکت در زمینه دریافت گواهینامههای بینالمللی، اضافه کرد: آزمایشگاههای ایران ترانسفو با دریافت گواهی ISO ۱۷۰۲۵ توانسته تاییدیههای بینالمللی را برای استانداردسازی محصولات خود دریافت کنند که این گواهینامهها در بیش از ۱۱۰ کشور معتبر است.
قهرمانی خاطر نشان کرد: مجموعه ایران ترانسفو با استقرار چهار دبیرخانه کمیتههای متناظر استانداردهای بینالمللی در سطح جهانی نیز نقش مهمی در تدوین و توسعه استانداردهای بینالمللی ایفا میکند.
نظر شما