به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا شریفی روز چهارشنبه در نشست با فعالان کانونهای فرهنگی و دانشجویی، فعالان بسیج دانشجویی و هیاتهای مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، اظهار کرد: کنشگری و معدل دانشجویان و دانشگاهیان این استان در انتخابات، اربعین، سیل و مهمتر از همه کنشگری در پشتیبانی از جبهه مقاومت ممتاز بود.
وی افزود: ۷۰ هزار دانشجو در دانشگاههای سیستان و بلوچستان کنشگری خوبی داشتند، اما باید با همکاری تشکلها و مسوولان بیشتر کنشگری داشته باشیم و این مهم را ارتقا دهیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به حوادث سال ۱۴۰۱ در کشور، بیان کرد: این اتفاقات در این استان جنس متفاوت به خود گرفت و با توجه به هیجانسازی و مساله سازی قومی و مذهبی هزینههای گزافی را متحمل شدیم.
وی تاکید کرد: دانشجویان باید نگاهشان به آینده باشد و از گذشته درس بگیرند اما در گذشته متوقف نمانند و باید مطالبهگری کانونها و تشکلهای دانشجویی رو به آینده و ذیل دانشگاه نسل پنجم و نسل هوش مصنوعی رخ دهد.
سیستان و بلوچستان در حال تبدیل شدن به استانی صنعتی
شریفی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان در حال تبدیل شدن به استانی صنعتی است اما بیشتر فارغ التحصیلان ما در حوزه علوم انسانی و تربیتی است و ما نیاز به متخصص در حوزههای معدن، شیلات، اقتصاد دریا، فولاد و پتروشیمی داریم.
وی تاکید کرد: باید کارگروههای مشترک بین دانشگاهها تقویت شود تا دانشگاهها از ظرفیتهای یکدیگر از جمله؛ اساتید و امکانات آزمایشگاهی، فرهنگی و علمی هم استفاده کنند و سیستان و بلوچستان میتواند پرچمدار این نگاه باشد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دانشجویان در ایران اسلامی کار علمی را با کار معنوی پیوند زدهاند، گفت: ما برای هیچ فرد و گروهی نمیجنگیم بلکه مدافع مظلومان هستیم و این مرام جمهوری اسلامی ایران، گفتمان امامین انقلاب و گفتمان بیش از ۳۰۰ هزار شهید و جانباز است.
شریفی اظهار کرد: دانشگاه امروز نیاز به نگاه پهبادی برای بصیرت افزایی خود و جامعه دارد؛ دشمن موج عملیات روانی را ارسال میکند و امید و غیرت ایرانی و اسلامی را مورد هدف قرار داده است که انشاالله با بصیرت شما دانشجویان همچون همیشه ناامید می شود.
وی اولویت راهبردی را در حال حاضر حفظ انسجام و همبستگی عنوان کرد و افزود: اگر انسجام نداشته باشیم، پیشرفتی حاصل نمیشود؛ سیستان و بلوچستان را باید با هم بسازیم و این استان زادگاه خورشید کشور و پاره تن ایران اسلامی است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب در دهه ۸۰ به استان گفت: از این فرصت بی نظیر به خوبی استفاده نکردیم و ایجاد و دوگانه سازی شیعه و سنی در این منطقه موجب عقب ماندگی شد.
نقش پررنگ دانشجویان در آینده سیستان و بلوچستان
وی؛ نقش دانشجویان در تبیین وضعیت و تعیین وضعیت آینده روشن سیستان و بلوچستان ذا پررنگ دانست و ادامه داد: دانشگاه محل امیدآفرینی برای حوزهها و لایههای اجتماعی است و در صورت کنشگری و شادابی دانشجویان این کنشگری و شادابی به جامعه منتقل میشود.
شریفی گفت: باید مراقب باشیم که دشمن از کانال عملیات روانی به سراغ ما میآید و دنبال اختلاف افکنی است؛ سیستان و بلوچستان امروز به شدت نیاز به انسجام یکدلی و یکپارچگی دارد.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان امنترین استان کشور در حوزه دانشگاه در سال ۸۱ بود و این مهم با کنشگری محوری دانشجویان، اساتید و دانشگاهیان محقق شد.
نظر شما