به گزارش ایرنا، احمد راستینه هفشجانی روز پنجشنبه در نشست کارگروه راهبری شورای توسعه استان با رویکرد بررسی زیرساختهای شهرکهای کشاورزی و صنعتی چهارمحال و بختیاری افزود: بخشی از سهم اعتبارات مسوولیت اجتماعی مربوط به تامین زیرساختها است که باید تحقق یابد.
وی اظهار داشت: با وجود همه مشکلات هیچ یک از پروژههای عمرانی این استان تعطیل نیست و چهارمحال و بختیاری به کارگاه عمرانی تبدیل شده است.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: جذب ۱۲ هزار میلیارد ریال اوراق ملی در بخش راه و شهرسازی و همچنین جذب ماده ۵۶ برای بیمارستان هاجر و احتمال بهرهبرداری از آن تا پایان سال گواهی بر این مدعا است.
وی با تاکید بر اینکه رشد تحولی و پیشرفت استان در گرو تمرکز بر پیشرانهای توسعه است اظهار داشت: حق نداریم وقت خود را سرگرم حداقلها کنیم و به همان حداقلها دلخوش باشیم و باید براساس اولویتها کارها را پیش برد.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: دولتها میآیند، میروند و تلاش میکنند اما دولتی موفق است که بر پیشرانها ( آب و انرژی) متمرکز شود و در این خصوص تشکیل کارگروهی برای تمرکز بر پیشرانها ضروری است.
وی بر تمرکز دستگاههای اجرایی برای استفاده از ظرفیتهای ملی و همچنین وجود نگاه تحولی برای استفاده از ظرفیتهای خاموش استان تاکید کرد و افزود: توجه به مدیریت تخصیص از مهمترین مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
راستینه با تاکید بر اهمیت هنر مدیریتی، که میتواند استان را جهت بدهد و تحول ببخشد در خصوص مجتمع گلخانه یانچشمه گفت: عملیات اجرایی این مجتمع به مساحت ۳۰۰ هکتار سه سال پیش آغاز شد و با وجود ۲ هزار نفر سهامدار و برگزاری نشستهای متعدد اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
راستینه با تاکید بر اینکه هر قوهای باید کار خود را انجام دهد ادامه داد: تا زمانیکه قوه مجریه ظرفیت رفع اختلاف میان دستگاههای اجرایی را دارد هیچ دستگاهی مشکل خود را به قوه دیگری ارجاع ندهد.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مدیران دستگاههای اجرایی باید شهامت تصمیم گیریهای شجاعانه را داشته باشند.
وی با اشاره به ظرفیتهای قانونی موجود در قانون احکام برنامه هفتم توسعه و احکام بودجه یادآور شد: مدیران کل باید اشراف کاملی به قوانین بالادستی داشته باشند چرا که در این احکام ظرفیتهای قانونی وجود دارد که میتوانیم از این راه بخشی از مطالبات استان را تحقق بخشیم.
راستینه برضرورت رفع حرائم، احصای نیازمندیها در بحث ناترازی انرژی تاکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای ایجاد شده از سفر رییس جمهور شهید برای چهارمحال و بختیاری گفت: نگاه دولت چهاردهم محقق کردن مصوبات سفر استانی رییسجمهور شهید تا حد ممکن در استانها است که باید از این ظرفیت استفاده شود.
تحول در جادههای چهارمحال و بختیاری
مدیرعامل بانک رفاه با تاکید بر ضرورت ایجاد زیرساختهای مناسب در بخش جادهها گفت: در سالهای گذشته وضعیت راههای چهارمحال و بختیاری خیلی مناسب نبود که هماکنون شاهد بهبود کیفیت آنها هستیم.
اسماعیل للهگانی با تاکید بر ضرورت تقویت مسیرهای پروازی در چهارمحال و بختیاری افزود: تردد منظم راههای هوایی چهارمحال و بختیاری در توسعه استان نقش موثری دارد و نباید رفتوآمدهای این مسیر محدود به روزهای خاصی شود.
وی اظهار داشت: در این ارتباط این آمادگی وجود دارد برای این مهم همکاری لازم با فرودگاه بینالمللی شهرکرد انجام شود.
مدیرعامل بانک رفاه گفت: تکمیل خط ریلی تهران - اصفهان و ادامه این خط تا شهرکرد یکی از ظرفیتهایی است که میتوان از آن برای توسعه این استان استفاده کرد.
وی با تاکید بر اهمیت مسوولیت اجتماعی صنایع در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: شرکتهای صنعتی بزرگ امکان ایجاد صنایع پاییندستی را دارند و باید با پیگیری مسوولان این مهم در استان تحقق یابد.
تاخیر در صدور مجوزهای قانونی در چهارمحال و بختیاری
للهگانی با انتقاد از تاخیر صدور مجوزهای قانونی توسعه صنعت در چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به وضعیت کنونی کشور باید فضای کسب و کار رونق داده شود و برای جذب سرمایهگذار زیرساختهای لازم فراهم شود.
وی در خصوص ظرفیتهای چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: گردشگری یکی از ظرفیتهای مهم این استان است که با مشورت شرکتهای بزرگ میتوان این قابلیت مهم را در استان تقویت کرد.
معطل ماندن شهرکهای صنعتی و کشاورزی به دلیل نبود انرژی
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال وبختیاری گفت: مجموعه شهرکهای صنعتی و کشاورزی در این استان ایجاد شده اما بسیاری از آنها به دلیل نبود زیرساخت مناسب مانند تامین انرژی معطل ماندهاند.
ملکمحمد قربانپور افزود: ۳۲ شهرک صنعتی و ۵۴ شهرک کشاورزی مصوب در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این مجموع تنها ۱۸ شهرک فعال است.
وی با تاکید براینکه نبود بستر مناسب توسعه چهارمحال و بختیاری را با مشکل روبرو کرده است افزود: تامین انرژی یکی از موانع توسعه چهارمحال و بختیاری است.
قربانپور ادامه داد: چهارمحال و بختیاری دارای ظرفیتهای استانی و حتی کشوری است که در سالهای گذشته به دلیل نبود زیرساختها از آنها استفاده نشده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و نرخ بالای بیکاری و توسعه نیافتگی متوازن و کمبود زیرساختها از جمله مشکلات این استان است.
نظر شما