۳۰ آذر ۱۴۰۳، ۴:۳۲
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 85695088
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

انگلیس: هوش مصنوعی خطر تشدید درگیری ها را دارد

نیویورک – ایرنا – سفیر و معاون نمایندگی انگلیس در سازمان ملل گفت: انگلیس معتقد است که هوش مصنوعی خطراتی را به همراه دارد که می تواند درگیری ها را تشدید کند و باعث آسیب شود. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، حیمز کاریوکی سفیر و معاون نمایندگی انگلیس در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت در باره هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی همچنین فرصت‌های قابل توجهی برای حمایت از صلح و امنیت بین‌المللی، از جمله تصمیم‌گیری بهتر، بهبود سیستم‌های هشدار زودهنگام و برنامه‌ریزی پیشرفته برای حمایت از تاب‌آوری و آمادگی اضطراری ارائه می‌کند.

این دیپلمات انگلیسی افزود:هوش مصنوعی همچنین فرصت های قابل توجهی برای حفظ صلح ارائه می دهد. هوش مصنوعی می‌تواند جمع‌آوری داده‌ها، تلاش‌های تجزیه و تحلیل، آگاهی موقعیتی و تصمیم‌گیری آنها را بهبود بخشد.

او اضافه کرد: هوش مصنوعی فرصت های بزرگی را برای حوزه های وسیع تری ارائه می دهد که بر صلح و امنیت تأثیر می گذارد، مانند برخورداری از حقوق بشر و تسهیل دسترسی بیشتر به اطلاعات یا بهبود تفسیر داده های پزشکی برای کمک به تشخیص اولیه سلامت.

کاریوکی ادامه داد: بریتانیا متعهد است از خطرات ناشی از هوش مصنوعی برای حقوق بشر، دموکراسی و حاکمیت قانون محافظت کند. ما باید از فرصت ها استفاده کنیم و چالش های هوش مصنوعی از جمله چالش های صلح و امنیت بین المللی را قاطعانه و خوش بینانه درک کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ مورد حمایت آمریکا در مورد هوش مصنوعی را دوم فروردین ۱۴۰۳ برابر با ۲۱ مارس ۲۰۲۴ با اجماع تصویب کرد که به گفته واشنگتن گام بزرگی در جهت ایجاد یک مسیر جهانی برای تنظیم این فناوری به‌سرعت در حال توسعه است.

این قطعنامه که پس از بیش از سه ماه مذاکرات میان ده‌ها کشور تصویب شد، از کشورهای عضو سازمان ملل می‌خواهد که از وجود «سیستم‌های هوش مصنوعی ایمن، مطمئن و قابل اعتماد» که مسئولانه توسعه یافته و به حقوق بشر و قوانین بین‌المللی احترام می‌گذارند، اطمینان حاصل کنند و از کشورهای عضو سازمان ملل می‌خواهد که سیستم‌های هوش مصنوعی ایمن، مطمئن و قابل اعتماد را برای رسیدگی به بزرگترین چالش‌های زمانه ما ترویج کنند و سیستم های هوش مصنوعی باید انسان محور، قابل اعتماد و مسئولیت پذیر باشند.

این قطعنامه همچنین می خواهد که در بحث هوش مصنوعی به طور کامل به حقوق بشر و قوانین بین المللی احترام گذاشته شود و آنها را ترویج و محافظت کند و تعهداتی را برای از بین بردن شکاف‌های هوش مصنوعی و دیجیتال از طریق افزایش ظرفیت‌سازی و گسترش اتصال و سواد دیجیتال در کشورهای در حال توسعه تعیین می‌کند تا کشورها از طریق اقدام جمعی بتوانند از هوش مصنوعی برای تسریع توسعه این تکنولوژی استفاده کنند.

این قطعنامه غیرالزام آور بوده و مکانیسم اجرایی را شامل نمی شود.بحث‌ها در مورد بهترین نحوه تنظیم هوش مصنوعی بیش از یک سال است که در مجامع دوجانبه و چندجانبه، از اجلاس سران گروه ۷ در ژاپن تا اجلاس ایمنی هوش مصنوعی که نوامبر گذشته به میزبانی انگلستان برگزار شد، جریان داشته است.چندین کشور بزرگ‌جهانی نیز پیش از این، مسیرهای خود را برای تنظیم هوش مصنوعی تعیین کرده‌اند.

اتحادیه اروپا در اوایل ماه جاری قانون هوش مصنوعی اروپا را پس از تقریباً دو سال بحث و بررسی به تصویب رساند، در حالی که مقامات در چین مقررات نظارتی را برای این تکنولوژی وضع کرده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha