به گزارش ایرنا، بانوان جانبازان سالها چشم انتظار بازگشت همسران خود از جبهههای خون و خطر به خانه بودند و سرانجام پیکر مجروح و مصدوم آنها به خانه رسید.
زنان پارسای ایرانی که تا لحظه جانبازی همسران خود به رزمندگی و سلحشوری آنها میبالیدند، از آن روز به بعد به نشان جانبازی و سرفرازیشان بیشتر افتخار کردند و سالها به خدمت و نگهداری از جانبازان کمر همت بستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: زهرا عالی مراد یکی از بانوان فداکار از اهالی شهر زیوه بخش دره رود شهرستان انگوت در شمال استان اردبیل است که سالهای مدید با صداقت و عشق تمام از همسر جانباز ۷۰ درصد خود به بهترین نحو مراقبت و دلجویی کرده است.
داور نوری افزود: این بانوی وارسته به تازگی در "اجلاس بینالمللی خانواده، آینده و پیوندهای پایدار" در تهران از سوی قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی دیگر از مسئولان مورد تجلیل قرار گرفت و نخستین جایزه طوبی را دریافت کرد.
وی ادامه داد: شریک زندگی این بانوی مومنه، اصغر رستمزاده است که ۶۲ سال سن دارد و در سال ۶۱ در دوران دفاع مقدس در منطقه فیاضیه مجروح شد و به درجه جانبازی رسید.
وی تصریح کرد: همسر این جانباز سرفراز، به عنوان مادر نمونه نیز شناخته میشود و ۶ فرزند دختر و پسر را تربیت و بزرگ کرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: جایگاه همسران فداکار جانبازان به ویژه جانبازان دچار مشکلات اعصاب و روان، کمتر از جانفشانی و ایثار جانبازان نیست و در استان اردبیل نیز در مناسبتهای مرتبط از همسران جانبازان در کنار خود جانبازان تجلیل میشود.
نوری اظهار کرد: استان اردبیل به داشتن بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ جانباز سرفراز دفاع مقدس افتخار میکند.
وی ادامه داد: برابر قانون مبلغی به عنوان حق پرستاری به جانبازان تعلق میگیرد اما این پرداخت پس از فوت جانباز، قطع میشود و از سوی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل پیگیر هستیم تا در صورت امکان این پرداختی پس از درگذشت جانبازان نیز برقرار شود تا همسران آنها از این مزیت برخوردار باشند.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده و بیش از سه هزار و ۴۰۰ شهید و حدود ۹ هزار و ۳۰۰ جانباز دلاور را تقدیم میهن و نظام اسلامی کرده است.
نظر شما