به گزارش گروه علمی ایرنا، حسین افشین امروز شنبه، یکم دیماه ضمن بازدید از نمایشگاه «زنان، محور نوآوری و فناوری» در محل خانه فناوری و نوآوری ایران، در جمع زنان فناور و نوآور حاضر شد و در سخنانی با طرح این پرسش که اگر امروز حضرت زهرا (س) در میان ما بودند، از ما چه میخواستند، اظهار کرد: حضرت زهرا (س) برای من، نه یک شخصیت تاریخی، بلکه یک جریان مداوم از خلاقیت، شجاعت و امید هستند.
وی ادامه داد: زندگی حضرت زهرا (س) را اگر بازخوانی کنیم، تصویری بیش از آنچه تا امروز دیدهایم، برای ما ظاهر میشود. ایشان نه فقط زنی در مقام مادر و همسر، بلکه الگویی از مدیریتی هوشمند، سخاوتی بیپایان، و شجاعتی بینظیر هستند. اگر امروز بخواهیم ایشان را تصور کنیم، شاید بتوانیم بگوییم زهرا (س) یک ایدهاند؛ ایدهای که به ما میگوید هیچ مرزی نمیتواند قدرت انسان برای تغییر را محدود کند.
به گفته افشین، امروز ایران ما سرزمین زنانی است که این ایده را زنده کردهاند؛ زنانی که در تمام عرصهها ایستادهاند، جنگیدهاند و ساختهاند. از مادرانی که نسلهای خلاق و متعهد را تربیت کردند تا دانشمندانی که جهان را شگفتزده کردند.
وی با بیان اینکه در معاونت علمی و فناوری، افتخار کار کردن در کنار زنانی را دارد که هر روز با خلاقیت، دقت و تلاش بیوقفهشان، این مجموعه را پیش میبرند، تصریح کرد: این بانوان عزیز نشان دادند که علم و فناوری تنها در آزمایشگاهها رقم نمیخورد، بلکه در مدیریت دقیق، خلاقیت در حل مسائل و اشتیاق برای خدمت به کشور نیز متجلی میشود.
معاون علمی رئیسجمهور خاطرنشان کرد: ما به شما افتخار میکنیم؛ به زنانی که در جایگاه مدیر، پژوهشگر، کارشناس یا حتی در کوچکترین نقشها، موتور محرک این معاونت هستند. شما همان نوری هستید که حضرت زهرا (س) از ما خواستند در جهان گسترش دهیم؛ نوری که در سختترین روزها، روشنایی امید را حفظ کرده است.
وی خطاب به برگزیدگان اجلاس بریکس گفت که شما، نشان دادید که دانش، خلاقیت و شجاعت، مرزهای جغرافیا را از بین میبرد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: اجلاس بریکس در واقع سکویی بود که شما از آن برای نشان دادن توانمندی زنان ایرانی استفاده کردید و نشان دادید که آینده، متعلق به کسانی است که از هیچچیز نمیترسند و برای چیزی که به آن باور دارند، میجنگند.
او تاکید کرد: زن بودن فقط یک نقش نیست، زن بودن، قدرت است. قدرتی برای خلق کردن، برای ایستادن و برای روشن کردن جهان. به تمام زنان ایران میگویم هر قدم شما در مسیر دانش، خلاقیت و انسانیت، انعکاس همان نوری است که قرنها پیش آغاز شد و به شما، برگزیدگان اجلاس بریکس و شما بانوان معاونت علمی، میگویم شما نه فقط افتخار ایران که چراغ این مسیر هستید. از شما سپاسگزارم که نشان دادید ایران، سرزمینی است که در آن زنان نه تنها آینده را میسازند، بلکه آن را برای جهان روشن میکنند.
۴ بانوی فناور ایران تجلیل شدند
در ادامه همایش «زنان؛ محور نوآوری و فناوری» که با حضور افشین؛ معاون علمی، فناوری و دانشبنیان رئیسجمهور، فاطمه مهاجرانی؛ سخنگوی دولت و زهرا بهروز آذر؛ معاون امور زنان رئیسجمهور همراه بود از ۴ بانوی برتر مسابقه بریکس که از برترینهای مسابقه مجمع زنان کارآفرین بودند با اهدای لوح سپاس، تجلیل شد.
اعظم کرمی؛ مدیر عامل یکی از شرکتهای فناور به عنوان مبدع سامانه تشخیص خودکار بیش از ۸۰ عیب در دکلهای انتقال برق با استفاده از یادگیری عمیق و پردازش تصاویر گرفته شده توسط پهپادها، مرضیه ابراهیمی؛ هیات علمی پژوهشگاه رویان و مدیر عامل یکی از شرکتهای حوزه سلامت به عنوان مبدع بانک سلولی ایمنی خانوادگی برای درمان سرطان، بیماری خودایمنی، سیده فاطمه حسینی؛ مدیر عامل یک شرکت فناوربرای ساخت محصول قاشق ضد لرزش دست مجهز به حسگرهای حرکتی هوشمند برای بیماران مبتلا به لرزش دست برای غذا خوردن مستقل و بدون استرس و مهوش آبیاری؛ مدیر عامل یک شرکت فناور به عنوان مبدع سخت افزار و نرم افزار کیتهای نظارتی پزشکی، چهار بانوی برگزیده در این رویداد بودند.
نظر شما