اکبر قنبری روز شنبه در این خصوص در گفت وگو با ایرنا عنوان کرد: بند خ ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، فرصت ساخت مدرسه برای همه مردم را فراهم نموده است .
مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر :هر کسی می تواند قبل از پرداخت مالیات بر در آمد خود به دولت، آن مبلغ را در هر کجایی که علاقه دارند ، با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و سازمان نوسازی مدارس کشور برای ساخت مدرسه هزینه نماید و این هزینه کرد عین پرداخت مالیات محسوب می شود.
وی افزود: این اقدام مهم دولت فرصت ساخت مدرسه برای همه ی مردم به این صورت فراهم کرده است که هر کسی می تواند قبل از پرداخت مالیات بر در آمد خود به دولت آن مبلغ را در هر کجایی که علاقه دارد ، با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و سازمان نوسازی مدارس کشور برای ساخت مدرسه هزینه نماید و این هزینه کرد عین پرداخت مالیات محسوب می شود.
اعتبار مالیاتی مشوقی بسیار موثر برای توسعه مشارکت ها در مدرسه سازی
قنبری برخورداری از اعتبار مالیاتی را مشوقی بسیار موثر برای توسعه مشارکت ها در مدرسه سازی برشمرد و تصریح کرد: اشخاص حقیقی یا حقوقی غیر دولتی می توانند با استفاده از منابع غیر دولتی در اختیار ، به طرق مختلف از جمله کمک مالی ، تامین عرصه و اعیان ، احداث ، توسعه و تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی در امر نیک مدرسه سازی مشارکت کرده و ضمن هزینه اموال خویش در این امر خدا پسندانه، در توسعه عدالت آموزشی نیز سهیم شوند.
بر اساس قانون ، در صورتی که خیّرین با پیشنهاد دستگاه اجرایی ذیربط و موافقت سازمان، طرح های تملک داراییهای سرمایهای را اجرا یا تکمیل نمایند و بیش از پنجاه درصد بهجای اعتبارات دولتی در این طرحها هزینه نمایند، از اعتبار مالیاتی حداقل بیست و پنج درصد و حداکثر پنجاه درصد هزینهای که انجام دادهاند، برخوردار میشوند.
در مورد طرح(پروژه)هایی که حداقل پنجاه درصد آن بهصورت خیّرساز انجام شده و مابقی آن در تعهد دولت است، چنانچه خیّر طرح را با موافقت دستگاه و سازمان به اتمام برساند، هزینه انجامشده، بهطور صددرصد بهعنوان دیون و اعتبار مالیاتی محسوب میگردد.
اسلامشهر با بیش از ۱۰۰ هزار دانش آموز و کمبود بیش از ۶۳ مدرسه در جنوبغرب استان تهران قرار دارد.
نظر شما