گسترش صنایع وابسته تولیدی آبزی پروری در سواحل مَکُران راهکار افزایش توسعه صادرات و ارزآوری

زاهدان - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: گسترش اماکن و صنایع وابسته تولیدی آبزی پروری با افق صادراتی به عنوان بخشی از برنامه توسعه سواحل مََکُران، منجر به افزایش توسعه صادرات غیر نفتی و ارز آوری می‌شود.

حمید جانفدا روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: نقش و موقعیت راهبردی بندر چابهار در حوزه تولید، اجرای ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی کشور عامل مهمی جهت تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و رمز ورود محصولات تولیدی به بازارهای بین المللی است.

وی افزود: در حوزه عملکردی دامپزشکی در شهرستان‌های چابهار، کنارک و دشتیاری، ۳۴ کارخانه کنسرو ماهی، ۱۵ مرکز فرآوری و بسته‌بندی ماهی و میگو وجود دارد که از این تعداد چهار واحد متقاضی دریافت کد صادرات فرآورده های خام دامی و شیلاتی هستند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: نظارت بهداشتی بر واحدها از زمان ساخت صنایع شروع شده با تولید و بسته بندی و خروج تولیدات به بازارهای داخلی و خارجی با اخذ پروانه های بهداشتی(IVC) و کنترل بهداشتی مسوول فنی مستقر و اخذ کدهای صادراتی ECو IR ادامه پیدا کرده است.

وی گفت: امید است گسترش اماکن و صنایع وابسته تولیدی آبزی پروری با افق صادراتی به عنوان بخشی از برنامه توسعه سواحل مَکُران، منجر به افزایش توسعه صادرات غیر نفتی و ارز آوری مربوطه برای کشور و اشتغالزایی برای مردم سیستان و بلوچستان شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha