به گزارش روز یکشنبه ایرنا، تارنمای الجزیره نوشت: مایکل کیسی معاون سابق سیاسی دفتر امور فلسطین در وزارت خارجه آمریکا، سیاست واشنگتن در غزه را «شرم آور» خواند و گفت: این که دولت آمریکا در مقابل خواسته های (رژیم) اسرائیل تسلیم شده و با وجودی که می داند اقدامات آن در غزه اشتباه است، از آن حمایت می کند کاملا شرم آور است.
وی در مصاحبه با الجزیره گفت: در طول دوران فعالیت حرفه ای اش هرگز چنین چیزی را ندیده است.
کیسی بعد از چهار سال خدمت در این پست وزارت خارجه آمریکا، ژوئیه (تیر) گذشته در اعتراض به آنچه که «حمایت تزلزل ناپذیری دولت آمریکا از اسرائیل با وجود اقدامات مخرب آن در غزه» توصیف کرد، استعفا داد.
استعفای این مقام آمریکایی که گزارش آن نخستین بار در روزنامه انگلیسی گاردین منتشر شد، تازه ترین نشانه از خشم یک مقام آمریکایی از حمایت نظامی و دیپلماتیک دولت جو بایدن از رژیم اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه است.
کیسی در مصاحبه با الجزیره گفت: دولت آمریکا از وخامت اوضاع در غزه از جمله تلفات گسترده و فقدان کمک های انسان دوستانه در این منطقه آگاه است اما با این حال به سیاست های خود و حمایت از ارتش اسرائیل در این منطقه ادامه می دهد.
وی روز شنبه در مصاحبه با الجزیره گفت: کار من در درجه اول تهیه گزارش هایی درباره وضعیت غزه، از نگرانی های بشردوستانه تا مسائل اقتصادی و سیاسی بوده است. مقامات آمریکایی همه گزارش های ما را دریافت می گرفتند اما توجهی نمی کردند.
این مقام پیشین آمریکایی گفت: بر این باور است که بخشی از سیاست دولت آمریکا به این دلیل است که «نگران درد و رنج فلسطینی ها نیست».
وی گفت: ما درد و رنج فلسطینی ها را نادیده می گیریم و روایت (رژیم) اسرائیل را درباره اتفاقات می پذیریم در حالیکه آنها واقعیت ندارند و ما واقعا منافع اسرائیل را بیش از منافع خود دنبال می کنیم.
الجزیره نوشت، با تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون بیش از ۴۵ هزار فلسطینی در این منطقه به شهادت رسیده اند.
جنگ غزه باعث بروز بحران انسانی در این منطقه شده است و کارشناسان سازمان ملل و گروه های پیشتاز حقوق بشر ارتش (رژیم) اسرائیل را مسئول جنایت های جنگی از جمله نسل کشی می دانند.
آمریکا مدعیست برای حفظ آتش بس و آزادی اسرا در غزه تلاش می کند و رژیم اسرائیل را برای کاهش تلفات غیرنظامی در عملیات نظامی خود تحت فشار قرار داده است.
با این حال دولت بایدن از توقف کمک به رژیم صهیونیستی به عنوان ابزار فشار بر این رژیم جهت پایان دادن به جنگ خودداری و با درخواست ها برای تعلیق انتقال سلاح به همپیمان اصلی خود مخالفت کرده است.
این امر خشم و انتقادها را برانگیخته است و رئیس جمهوری دموکرات آمریکا لقب «جو نسل کش» را گرفته است.
نظر شما