حضرت فاطمه (س) الگویی نمونه برای تمام زنان و مردان است

ارومیه- ایرنا- مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: حضرت فاطمه (س) الگویی نمونه و بی نظیر برای تمام بشریت اعم از زن و مرد به شمار می رود.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام منصور امامی روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت مقام مادر که در ارومیه برگزار شد، با اشاره به فضائل حضرت زهرا (س) افزود: بر اساس روایات حضرت زهرا (س) حجةالله هستند و اگر ائمه معصومین (ع) حجت خدا برای مردم هستند،حضرت فاطمه زهرا (س) حجت برای همه ائمه است و روایت امام حسن عسکری و امام زمان (ع) موید این مطلب است.

وی اضافه کرد: حضرت زهرا (س) تنها زن در بین ۱۴ معصوم است و این نشان می‌دهد این بانوی مکرمه جایگاه عظیم و رفیعی دارد و گویا در بین ۱۴ معصوم وجود یک زن کفایت می‌کند؛ حضرت مقام شفاعت دارند و الگوی تام برای همه مردان و زنان هستند و محدود کردن ایشان به عنوان الگو فقط برای بانوان درست نیست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: در دین اسلام بانوان و زنان از جایگاه رفیع و بی‌بدیلی برخوردار هستند و تعابیری نظیری «أکثَرُ الخَیرِ فِی النِّساءِ» بیشتر خوبی ها در زنان است از امام صادق (ع) و یا «اَللَّهَ اَللَّهَ فِی اَلنِّسَاءِ» شما را به خدا، شما را به خدا در زنان از امیرالمؤمنین (ع) در خصوص جایگاه زنان بیان شده است.

وی ادامه داد: طبق فرمایش پیامبر اعظم (ص) نشستن مرد پیش زن و فرزندنش نزد خداوند محبوب تر از اعتکاف در این مسجد است که نشانگر جایگاه رفیع زنان از دیدگاه دین مبین اسلام است.

حجت الاسلام امامی به اهمیت زن و خانواده درآثار علما و شعرای اسلامی اشاره کرد و گفت: در آثار عرفا و ادبای اسلامی ارزش زن در دین مبین اسلام به کرات مشاهده می شود که به عنوان نمونه در آثار حکیم نظامی گنجوی این جایگاه رفیع زنان از دیدگاه اسلام به عیان به چشم می‌خورد.

به گزارش ایرنا،امروز برابر است با سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) که در تقویم کشورمان روز زن و روز مادر نامگذاری شده است.

فاطمه زهرا(س) سرور زنان عالم و دخت گرامی پیامبر اسلام (ص) بنا به نقل مشهور دانشمندان شیعه، در بیستم جمادی الثانی سال پنجم هجرت و به نقل اکثر تاریخ نگاران و محدثان اهل سنت پنج سال پیش از بعثت رسول گرامی اسلام پای به عرصه وجود گذاشتند.

ایشان دختر حضرت محمد(ص) رسول خدا، پیغمبر اسلام و خدیجه(س) است.

زهرا، صدیقه، بتول، طاهره، ام ابیها، ام الائمه، عذرا، زکیه، راضیه، مرضیه، محدثه، مبارکه، صدیقه و مریم کبری اسامی و القاب آن حضرت است.

از جمله این القاب، «زهرا» از شهرت بیشتری برخوردار است و با نام فاطمه همراه می آید (فاطمه زهرا) که در لغت به معنی درخشنده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha