به گزارش ایرنا؛ پس از تحصیل و دانشگاه مادر شد و با آغوش کشیدن فرزندانش، عشق را زندگی کرد و هر روز قد کشید تا امروز بیاموزد که مادر شدن نقطه پایان پیشرفت نیست.
الگوی تمام و کمالش حضرت فاطمه(س) است، نمونه و اسوه زنان عالم، بانویی که در زندگی، جهاد، سخنوری، فداکاری، شوهرداری، مادری و مقام معنوی، الگویی به تمام معناست، با این علم مسیرش را انتخاب کرد و با تمام توان برای زندگی، همسر، فرزندانش و حرفهاش جنگید تا سهمی مهم در جامعه ایفا کند.
«لیلا رمضانی» متخصص رادیولوژی دهان فک و صورت است که از هیات علمی بودن خود در دانشگاه انصراف میدهد تا بتواند در مناطق کمبرخورداری که مرکز رادیولوژی دهان و یا دندانپزشکی ندارد، به مردم محروم خدمتگزاری کند، هدفش را به روشنی انتخاب کرده است تا آنچه در توان دارد در خدمت به مردم ذرهای کوتاهی نکند.
او حجاب را برای خود افتخار میداند نه مانعی برای نقشآفرینی زنان در جامعه؛ همواره مصمم، امیدوار و با اعتماد به نفس برای دستیابی به اهدافش گام برمیدارد و هم اکنون که چهار دهه از عمر پربرکت خود را سپری کرده است، با سه فرزند جایگاه خود را در جامعه بانوان موفق ایرانی باز کرده و از بسیاری زنان هم و سن و سال خود متمایز ساخته است.
در همین رابطه و به مناسبت ولادت باسعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) گفتوگویی صمیمی با «لیلا رمضانی» متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت و بانوی موفق ملایری داشتیم که در پی میخوانید:
ایرنا: از خودتان و زندگی کاری و شخصیتان بگویید، به چه کاری مشغول هستید؟
رمضانی: من متولد ۲۸ آذرماه ۱۳۶۲ و ۴۱ سال سن دارم و بزرگ شده شهر تهران هستم، سال ۱۳۸۱ با کسب رتبه ۵۲ در دانشگاه آزاد اسلامی تهران در رشته دندانپزشکی عمومی پذیرفته شدم و سال ۱۳۸۷ در رشته دندانپزشکی عمومی دانشآموخته شدم و سال ۱۳۸۸ ازدواج کردم، سال ۱۳۹۰ خداوند به من فرزندی عطا کرد و هم اکنون صاحب یک فرزند دختر و پسر دوقلو هستم.
همسرم از نخبگان کنکور با رتبه ۱۷ در رشته دندانپزشکی و در حال حاضر نیز در ملایر در حال خدمترسانی به مردم است، بعد از دانش آموختگی یکی از بزرگترین برنامهها و اهدافم خدمت به مناطق کمبرخوردار و محروم بود و به همین منظور از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۴ در شهرستان فامنین همدان مشغول به خدمات دندانپزشکی عمومی شدم و در این مدت در روستاهای مختلف بخشهای شیرینسو و کبودرآهنگ اقدامات جهادی داشتم.
ایرنا: چرا خدمت در مناطق محروم؟ آیا محدودیتهایی را برای شما که یک خانم بودید، ایجاد نمیکرد؟
رمضانی: من خدمت به مردم در این مناطق را بسیار دوست داشتم، آرزویم بود که اگر حرفهای را فرا گرفتم، بتوانم در این مسیر به مردم و همشهریانم خدمت کنم، در همین راستا با پایان تحصیلاتم، در زمینه خدمات آموزشی و پیشگیری و درمان به خانوادههای نیازمند و محروم از امکانات، خدماتی را ارائه کردم.
البته مشکلات زیادی داشتم؛ محل کار و زندگیام فامنین بود و از خانواده و اقوام دور بودم، اما این موجب نشد که مشکلات بر من غلبه کند، با وجود داشتن فرزند دو قلو، سال ۱۳۹۴ تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدهم و شروع به مطالعه و خواندن کتب کردم که در آزمون تخصصی در رشته رادیولوژی دهان، فک و صورت همدان پذیرفته شدم.
با همه سختیها، زندگی در کنار فرزندانم برایم لذتبخش بود، از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۳۹۷ موفق شدم دوره تخصصم را بگذرانم و در این سه سال بهعنوان دانشجوی برتر در دانشکده انتخاب و علاوه بر چاپ مقالات مختلف داخلی ۶ مقاله نیز در مجلات خارجی به چاپ رساندم.
در همان زمانی که دانشجوی تخصص بودم، فرزند سوم را در سال ۱۳۹۶ باردار شدم، اما این امر مشکل و لطمهای به ادامه تحصیل و علم و پیشرفت من وارد نکرد، شهریورماه سال ۱۳۹۷ در آزمون دانشنامه تخصصی شرکت کردم و با رتبه عالی این مرحله را گذراندم و بهعنوان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در رادیولوژی انتخاب شدم.
ایرنا: دلیل شما از اینکه از عضو هیات علمی دانشگاه خارج شدید، چه بود؟
رمضانی: همانطور که گفتم یکی از اهدافم خدمت در نقاط کمتر برخوردار بود، با توجه به اینکه شهرستان ملایر مرکز تخصصی رادیولوژی دهان، فک و صورت نداشت، تصمیم گرفتم یک مرکز در این شهر راهاندازی کنم و به همین خاطر از عضویت هیات علمی دانشگاه خارج شدم و اولین مرکز را در این شهرستان راهاندازی کردم.
این مرکز حدود هفت سال است که تأسیس شده و برای هشت نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد شده است، این مرکز به بیماران و مراجعان خدمات مختلف رادیولوژی در حوزه دهان، فک و صورت ارائه میدهد.
ایرنا: با رشتهای که تحصیل کردید، میتوانستید زندگی ایدهآلی داشته باشید، با این شرایط زندگی مشترکتان را چطور آغاز کردید؟
رمضانی: مادیات هرگز برای من مهم نبوده و از اولویتها من هم به شمار نمیآید، من برای ازدواج با همسرم با حداقل چیزهای ممکن که برای شروع یک زندگی نیاز بود، شروع کردیم و نکته مهمی که وجود داشت این بود که هر دوی ما تحصیل کرده و امکان اشتغال داشتیم که با آن شغل بتوانیم زندگی خوبی داشته باشیم، اما برای شروع زندگی سختگیری نکردیم که باید همه مراسمهای ما پرهزینه و مجلل باشد.
ابتدای شروع زندگی در یک سوئیت ۳۵ متری زندگیمان را شروع کردیم، زندگی ما با مهر و محبت و تعامل بود و تاکنون نیز که ۱۶ سال از زندگی مشترکمان میگذرد؛ همین مهر و عطوفت و تعامل را در زندگی حفظ کردهایم.
به اعتقاد من زندگی مرکزی برای معامله نیست؛ بلکه محلی برای رسیدن به تعامل مثبت و آرامش روحی و روانی و معنوی است که بتوانیم در کنار هم در یک چار چوب به خوبیها دست یابیم، در یک زندگی مشترک باید از اختلاف سلیقهها فاکتور گرفت و به یک نقطه مشترک رسید.
ایرنا: از فرزندانتان بگویید؛ چطور هم به امور کاری و هم امور منزل رسیدگی میکنید؟
رمضانی: وجود سه فرزندم نه تنها برای زندگی و پیشرفتم مانعی ایجاد نکرده است، بلکه برکت و موجب آرامش من هستند، من تمام مراحل کار و زندگی را در کنار مشکلاتش با عشق و علاقه طی کردم و در این راه ذرهای به خود شک و شبهه راه ندادم که موفق نمیشوم.
وجود فرزندانم به من آرامش میدهد و آنها را مایه برکت و پیشرفت در زندگی میدانم؛ فرزندانم نعمت و هدیه خدا هستند و هزاران بار خدا را به خاطر داشتن آنها شاکرم، من به بانوان جوان و کسانی که فرزند را مانع موفقیت و پیشرفت میدانند و یا اینکه مشکلات و موانع اقتصادی را سد راهی برای فرزندآوری تلقی میکنند، میگویم کسانی که خود را با این عقیده از این برکت و نعمت بزرگ محروم میکنند، سخت در اشتباهند، من این لذت را در زندگی تجربه کردهام.
خداوند در قرآن میفرماید: «انّ مع العسْر یسْراً» همراه هر سختی آسانی است و نباید به خاطر سختی و مشکلات خودمان را از بهترین نعمتها محروم کنیم، با وجود مشغلههای کاری بسیار بچههایم را خیلی دوست دارم؛ وقتی فرزندانم دورم حلقه میزنند و صدای هیاهو و خندهشان تمام فضای خانه را پر میکند، خدا را شکر میکنم، تمام شیطنتهای کودکانهشان برایم آرامشبخش است.
داشتن یک یار و همراه خوب نیز یکی از مهمترین عوامل موفقیت یک زن متأهل است، در زندگیام بهترین یار و همراه همسرم دکتر فلاحی است و در طی سالها زندگی مشترکم با او، در بزرگ کردن فرزندان، امور خانه و همه کارهایم کمک و همراهیام کرد.
ایرنا: و سخن آخر:
رمضانی: به طور قطع زندگی حضرت زهرا(س) در ابعاد مختلف، الگویی کامل برای بانوان و دختران ایرانی است و اگر با دید باز و نگاهی عمقی به زندگی آن حضرت بنگریم، میبینیم که ایشان ایمان و عمل واقعی را برای خدا در عمق وجودی خود داشته و برای خدا پاک بودن را در عمل نشان دادند.
حضرت زهرای مرضیه(س) یک الگوی خوب و کامل و فرزند رسول خدا(ص) و همسر حضرت علی(ع) است که از وی بهعنوان ریحانةالنبی یاد میشود و هرگز دختر پیامبر(ص) بودن او را مغرور و بر سر زنان مدینه و دیگر بانوان فخرفروشی نکرد، بلکه در عین سادگی و مهربانی زندگی توأم با ایمان و اخلاص و همسری مهربان و مادری نمونه در طول تاریخ بوده است.
توصیه من به دختران و بانوان ایرانی بر ازدواج آسان با الگوگیری از حضرت زهرا(س) است، به فرموده خدا وقتی تو حرکت کنی خدا نیز برکت میدهد، یک انسان موفق بهویژه یک بانوی موفق در هر عرصهای باید از داشتههای خود انفاق کند، اگر از آنچه که داریم انفاق کنیم، خداوند برکت را به ما عطا میکند و چند برابرش را به ما میبخشد، من نیز سعی کردهام در راستای توصیه قرآن و روایات اهل بیت(ع) در حوزه کاری خودم انفاق، صبر و کمک به دیگران را در سرلوحه زندگیام قرار دهم.
نظر شما