به گزارش خبرنگار ایرنا، اکبر بهنامجو یکشنبه شب در آیین بهرهبرداری از طرحهای شهری در مسجد محله شهدای دروازه ری قم اظهار داشت: مسئولان استانی و مدیریت شهری هر وقت، کنار هم قرار گرفتهاند و تعامل داشتهاند، کارهای بزرگی را انجام دادهاند.
وی بهرهبرداری از طرح بازآفرینی شهری، محله شهدای دروازه ری را از جمله آثار و نتایج این تعامل و همکاری عنوان کرد و گفت: بیشک تملک ۱۶۰ واحد مسکونی برای اجرای این طرح، بدون مذاکره با مالکان و تلاش برای اقناع آنان و اختصاص اعتبار مورد نیاز، امکانپذیر نبودهاست.
بهنامجو همچنین با تاکید بر این نکته که اقدامهای موثر مدیریت شهری قم در مناطق مختلف این شهر جای قدردانی دارد بیان داشت: اجرای طرحهای مختلف شهری از قبیل خیابانها، زیرگذرها و پلها، کار واقعا ویژهای محسوب میشود.
وی ادامه داد: اجرای این طرحها، جز با همکاری مدیریت شهری و پشتیبانی شورای اسلامی شهر، صورت نگرفته، همراهی مردم نیز در این موفقیت سهم بسزایی داشته است.
این مقام مسئول ارتباط مقوله امنیت و رفاه شهروندان را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: نیروی انتظامی با تامین امنیت، به مقوله رفاه شهری اهتمام زیادی دارد، به طور حتم مردم هر چقدر رفاه بیشتری داشته باشند، جامعه از امنیت بیشتری برخوردار خواهد بود.
بهنامجو در بخش دیگری از سخنان، احیای بافتهای فرسوده را از کارهای دشوار و خطیر مدیریت شهری توصیف کرد و گفت: کار کردن در هر بخشی از مدیریت شهری، سختهای خاصی دارد، ولی این سختی به مراتب در امر احیای بافتهای قدیمی بیشتر است.
وی همچنین با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای احیای بافت ۳۴۰ هکتاری تاریخی قم تصریح کرد: اغلب مردم در مورد ضوابطی که در این زمینه وجود داشت، معترض بودند، از اینرو با گرفتن مشاور، طرحها و برنامههایی در نظر گرفته شده، که در دو یا سه ماه آینده ارائه خواهد شد.
استاندار قم با ذکر اینکه ضوابط مربوط به احیای بافتهای قدیمی و تاریخی را دستخوش تغییرهایی کردهایم گفت: بدنهسازی و کفسازی محلههای قدیمی شهر مطابق این ضوابط انجام خواهد شد، تا معماری خاص و ویژه قم محقق شود.
وی در ادامه تاکید کرد: درصدد هستیم تا بهترین الگو را برای ساماندهی و احیای بافتهای تاریخی شهر ارائه دهیم.
۱۲۰ طرح شهری قم افتتاح شد
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم نیز با اشاره به افتتاح، بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۲۰ طرح بزرگ شهری گفت: این طرحها شامل بخشهای گوناگون عمرانی، خدماتی، حملونقل و ترافیک، هوشمندسازی، سرمایهگذاری، شهرسازی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، فضای سبز و محیطزیست و بازآفرینی است.
عباس حلواییزاده همچنین افزود: طرحهای مذکور بخشی از ۳۴۸ طرح بزرگی میباشد که در سال جاری با ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در شهر قم اجرا میشود.
وی در بخش دیگری سخنان، بهرهبرداری از طرح بزرگ بازآفرینی محله تاریخی شهدای دروازه ری و مسجد جامع را از شاخصترین این طرحها ذکر کرد و گفت: برای این طرح هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شدهاست.
این مقام شهرداری قم آغاز عملیات اجرایی ایستگاه شماره ۶ مترو با اعتباری بالغ بر ۶ هزار و ۲۵۲ میلیارد ریال را از دیگر طرحهای شاخص دانست و بیان داشت: شروع عملیات اجرایی تقاطع سه سطحه سپاه با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال همچنین ورود ۱۹ دستگاه اتوبوس به ناوگان حملونقل شهری با اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریال نیز از دیگر طرحها به شمار میآید.
نظر شما