مادران و همسران شهدای استان کرمانشاه تجلیل شدند

کرمانشاه - ایرنا - به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن از مادران و همسران شهدای کرمانشاه در دوازدهمین جشنواره اسوه‌های صبر و استقامت با حضور فرماندهان نظامی و مسئولان استان در سرسرای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ دوازدهمین جشنواره اسوه های صبر و استقامت روز دوشنبه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با تجلیل از ۵۰ مادر و همسر شهید و نویسندگان دفاع مقدس در سرسرای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه برگزار شد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه در این مراسم از تجلیل از ۲ هزار مادر و همسر شهید در جشنواره های اداور گذشته اسوه های صبر و مقاومت استان به همت نیروهای مسلح خبر داد.

سردار بهروز خوشبخت با قدردانی از صبر و تحمل مادران و همسران شهدا و وظیفه خطیر آنان در تربیت فرزندان شهدا بیان کرد: همچنین تاکنون ۳۰ عنوان کتاب در حوزه زن و دفاع مقدس در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان به چاپ رسیده که به نقش این شیر زنان در بخش مختلف زندگی شهدا و دفاع مقدس می پردازد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه در ادامه به چاپ سالانه حدود ۶۰ عنوان کتاب، چاپ ۲۰ نمایشنامه و چهار طرح پژوهشی در حوزه دفاع مقدس استان اشاره کرد و گفت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در استان سه موزه دفاع مقدس در گیلانغرب با ۱۰۰ درصد پیشرفت ابنیه و موزه آرایی ۴۰ درصد؛ موزه و یادمان ۲ منظوره "مرصاد" ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ۴۰ درصد موزه آرایی و همچنین باغ موزه جنگ شهر کرمانشاه در دست اجرا دارد.

سردار خوشبخت همچنین در این جشنواره به وجود هشت یادمان عملیاتی دفاع مقدس و ۵۶ یادمان شهدای گمنام با تدفین ۱۶۵ شهید گمنام در استان اشاره کرد.

نشناختن ابعاد زندگی حضرت فاطمه (س) جفا به خود و فرزندانمان است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه نیز در این جشنواره با اشاره به وجود نورانی حضرت فاطمه زهرا (س) ایشان را مراقب و دختری دلسوز برای پیامبر (ص)، همسری نمونه برای حضرت علی (ع) و مادری مهربان برای امام حسن و حسین (ع) و همچنین حضرت زینب (س) دانست و گفت: حضرت فاطمه (س) بهترین الگو برای زنان و مادران ما هستند که باید ابعاد زندگی ایشان را خوب بشناسیم.

حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری نشناختن ابعاد مختلف زندگی و شخصیتی حضرت زهرا (س) برای مادران و زنان را جفا به خود و فرزندانشان دانست و افزود: پیامبر (ص) حضرت فاطمه (س) را سرور زنان عالم در اخلاق فردی، اجتماعی و دینی که در همه عرصه ها پا به پای پیامبر و حضرت علی (ع) حضور داشت.

وی در ادامه به الگوی تربیت حضرت فاطمه (س) در تربیت ائمه معصومین (ع) اشاره کرد و گفت: زنان و دختران ما باید خوب این شخصیت الهی بشناسند و از وجود مبارک او بهره بگیرند.

حجت الاسلام و المسلمین غفوری در پایان روز زن و مادر را به همه بانوان استان کرمانشاه بویژه مادران و همسران شهدا که چنین فرزندان برومند و شجاعی را تربیت کرده اند تبریک گفت.

گفتنی است در پایان این مراسم از مادران و همسران شهدا تجلیل شد.

رونمایی از ۲ کتاب "شیرین و شمین" نوشته خانم صادقی که داستان زندگی ۲ خواهر در دوران دفاع مقدس است و همچنین کتاب "زندگی در مه" اثر خانم شمسی وفایی که خاطرات خود نویسنده در دوران دفاع مقدس است با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر کرمانشاه و اجرای گروه سرود از دیگر برنامه جنبی این جشنواره بود.

مادران و همسران شهدای استان کرمانشاه تجلیل شدند

کرمانشاه ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۰۰ آزاده تقدیم میهن کرده اند. همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم کشور کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha