مسعود صادقی خمامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای نصب و اجرای این میزان کابل خودنگهدار برق، حدود چهار هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: طی چند سال اخیر هم از ۲۰ هزار کیلومتر شبکه سیمی در استان حدود ۹ هزار کیلومتر تبدیل به کابلهای خودنگهدار شده و این روند همچنان با قدرت ادامه دارد تا تمامی سیمهای مسی و فرسوده بازسازی شوند.
وی ادامه داد: با جایگزینی کابلهای خودنگهدار به جای سیمهای مسی و فرسوده؛ خاموشیهای ناشی از طوفان و برف در گیلان کاهش یافته ضمن اینکه موضوع سرقت های سیم های برق هم که امروز تبدیل به مساله ای جدی شده نیز منتفی می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان همچنین به اجرای طرح های تعمیرات پیشگیرانه به منظور اصلاح و بهسازی شبکه توزیع اشاره و بیان کرد: اصلاح و بهسازی شبکههای توزیع مهمترین راهکار برای جلوگیری از خاموشیها و حوادث در زمان وقوع بحران است که در این مجموعه بصورت منسجم در قالب طرح جهادی افزایش تابآوری در حال اجراست.
وی اضافه کرد: مقاومسازی شبکههای توزیع، ارتقاء قابلیت اطمینان شبکه، انجام تعمیرات پیشگیرانه با هدف ارتقاء تابآوری، بهرهگیری از ظرفیت و توان فنی نیروی انسانی شرکت در راستای گسترش تعمیرات و کاهش هزینهها از مهمترین آثار و اهداف طرح ارتقاء تابآوری است.
صادقی بیان کرد: با توجه به اینکه هدف این شرکت در اجرای طرح افزایش تابآوری، بازسازی شبکههای مستعمل و خسارت دیده از بحران های گذشته و نیز تقویت، نوسازی و بهسازی شبکه و تاسیسات شرکت در سطح استان است، از ابتدای امسال تاکنون ۲۳۱ مرحله طرح افزایش تاب آوری به منظور افزایش ضریب پایداری شبکه های فشار متوسط به ویژه در ایام وقوع بحران به اجرا درآمده است.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح ۷۱۸ اکیپ اجرایی به ظرفیت سه هزار و ۷۴۷ نفر-ساعت روی ۲۷۷ کیلومتر از فیدرهای فشار متوسط عملیات جهادی ارتقای تاب آوری شبکه انجام داده است که با اجرای این طرح طی امسال ۱۲۱ فیدر فشار متوسط تعمیر و بهسازی شده است.
در حال حاضر شرکت توزیع برق گیلان بیش از یک میلیون و ۶۵۷ هزار مشترک دارد که از این تعداد بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار مصرف کننده خانگی هستند.
نظر شما