به گزارش خبرنگار ایرنا، بهروز کارخانه ای روز سه شنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: درآمد بالا پزشکان را به سمت راه اندازی مراکز درمان اعتیاد سوق داده است این در حالیست که این استان با کمبود ۶۹ پزشک مواجه است.
وی ادامه داد: درآمد ماهانه مسئول مرکز درمان اعتیاد به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال می رسد این در حالیست که حقوق معاون دانشگاه علوم پزشکی با وجود تعدد مسئولیت و تکالیف به یک سوم این رقم هم نمی رسد.
وی اضافه کرد: اقبال پزشکان به راه اندازی مرکز ترک اعتیاد (اس.یو.دی) در حالیست که این استان با کمبود پزشک مواجه است بنابراین باید تدابیری در این زمینه اتخاذ شود.
کارخانه ای گفت: همه معتادان متجاهر زیر پوشش بیمه سلامت هستند و هزینه های بستری و درمانی ارجاعی معتادان از ماده ۱۶ و واحد غربال توسط سازمان های بیمه گر پرداخت شده است.
وی ادامه داد: یکی از مصوبات کمیته درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر موافقت با افزایش ظرفیت مرکز ماده ۱۶ شهرستان کبودرآهنگ از ۱۰۰ به ۵۰۰ نفر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۴۵ مرکز ترک اعتیاد، یک مرکز جامع خدمات درمانی ، ۲ مرکز ماده ۱۶ در کبودراهنگ و نهاوند، پنج مرکز گذرا کاهش آسیب در این استان فعال است که مراکز گذری کاهش آسیب به یک هزار و ۲۰۰ نفر از مراجعان خدمات ارائه کرده است.
کارخانه ای افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان در حوزه کاهش آسیب، نسبت به نظارت بر فعالیت عطاری ها و برخورد با واحدهای متخلف که اقدام به توزیع خارج از شبکه توزیع دارو آگونیست بصورت قاچاق می کنند اقدام کرده است.
وی با یادآوری اینکه ۱۰ هزار نفر پارسال به مراکز ماده ۱۵ ترک اعتیاد مراجعه کردند افزود: ۲۰۵ مرکز ترک اعتیاد در این استان فعال است که تا پایان ماه جاری به ۲۵۰ مرکز افزایش می یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: ۶۰ هزار معتاد در استان زیر پوشش خدمات درمانی هستند و پیش بینی می شود ۶ درصد جمعیت استان معادل ۱۰۸ هزار نفر معتاد باشند.
کارخانه ای گفت: ۶۰ موافق نامه اولی برای تاسیس مراکز جدی درمان اختلالات مصرف مواد مخدر (اس.یو.دی) صادر و ۴۲ پروانه بهره برداری صادر شده است.
وی ادامه داد: چهار مرکز ترک اعتیاد با دستور دادستان همدان در قرارگاه نظارت بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی، تعطیل شدند.
نظر شما