مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه روز سهشنبه و همزمان با دومین روز از برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: این نمایشگاه با ۴۰ غرفه دارای محصولات فناورمحور متنوعی است و استقبال از آن نیز نویدبخش تداوم برگزاری چنین رویدادهایی در مراغه به شمار می رود.
«مازیار فهیمی فرزام» با بیان اینکه ۱۰ شرکت دانش بنیان و ۱۵ شرکت فناور در این نمایشگاه دارای غرفه هستند، بیان کرد: در درومین روز از این نمایشگاه قرارداد انتقال دانش فنی تولید و تکثیر رقم گندم «نفیس» در سطح آذربایجانشرقی امضا شد و این امتیاز به صورت انحصاری در اختیر بخش خصوصی قرار گرفت.
وی همچنین با بیان اینکه حمایت مالی بانک توسعه تعاون از شرکتهای حاضر در این نمایشگاه موجب افزایش استقبال از چنین رویدادهایی در سالهای آینده میشود، افزود: این بانک از شرکتهای دانشبنیان حاضر در دوازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی موسوم به رینوتکس ۲۰۲۴ از طریق اعطای تسهیلات ۵۰ میلیارد ریالی حمایت کرده است.
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه این را هم بیان کرد: چند کارگاه تخصصی با موضوعات مختلفی چون «کاربرد فناوری هستهای در کشاورزی» و «آشنایی با اصول بازاریابی و تجاریسازی» وچ «بررسی چالشهای کنونی و پیشروی تولید و صادرات خشکبار آذربایجانشرقی و کشور» هم همزمان با این نمایشگاه برگزار میشود.
به گفته وی از دیگر کارگاههای جنبی این نمایشگاه میتوان به «بررسی چالشهای کنونی و پیشروی دامنههای سهند و اثرات آن بر توسعه پایدار منطقه»، «سلامت محصولات غذایی – کشاورزی» و «بررسی چالشهای کنونی و پیشروی ترویج و توسعه کشت زعفران در جنوب آذربایجان شرقی» اشاره کرد.
برپایی بازارچه صنایعدستی و محصولات غذایی در حاشیه نمایشگاه
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه به برپایی هشت غرفه بازارچه صنایع دستی و محصولات غذایی در حاشیه این نمایشگاه هم اشاره و بیان کرد: در این بازارچه، انواع تولیدات پارچهای، محصولات غذایی پروبیوتیک، فرش و تابلوفرش، تولیدات چرمی، محصولات آرایشی و بهداشتی (ارگانیک و دست ساز گیاهی) و همچنین صنایع مسی از جمله ظروف دکوراتیو و زیورآلات مسی به نمایش و فروش گذاشته شده است. ️
به گفته «فهیمی فرزام» محصولات غذایی پروبیوتیک خانگی از تولیدات عرضهشده در این بازارچه است که مورد توجه عموم بازدیدکنندگان قرار گرفت؛ ضمن توجه به اینکه در این محصولات به جای شکر از شیرینکننده گیاهی استویا استفاده شده که فاقد افزودنی و کالری است و برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها یا درمان آنها قابل استفاده است. ️
به گزارش ایرنا دوازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در هشت حوزه فناوری و به میزبانی مراکز دانشگاهی آذربایجان شرقی برگزار میشود و بخش تخصصی فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی آن به دانشگاه مراغه سپرده شده است.
ماموریتی که گفته میشود در سالهای آینده هم ادامه مییابد و در نتیجه آن، دبیرخانه دایمی فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی رینوتکس در مراغه مستقر میشود.
این نمایشگاه تخصصی از سوم تا ششم دیماه در محل دانشگاه مراغه دایر بوده و از ساعت ۱۰ تا ۱۸ برای بازدید عموم مردم و دانشگاهیان مهیاست.
نظر شما