شبکه فاضلاب کرمانشاه ظرفیت جمع‌آوری کامل روان آب‌ها را ندارد

کرمانشاه - ایرنا - معاون بهره‌برداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه بیشترین خسارت و آسیب شبکه فاضلاب شهر کرمانشاه را مربوط به زمان بارندگی‌ها و جاری شدن روان آب‌ها دانست و گفت: شبکه فاضلاب شهر کرمانشاه به ویژه در محلات قدیمی و بافت فرسوده ظرفیت جمع‌آوری حجم زیاد روان آب‌ها را ندارد و گاها در برخی مناطق منجر به حوادثی مانند آبگرفتگی معابر و منازل می‌شود.

سعید ستوده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا از تفاهم‌نامه شرکت آبفای استان با شهرداری کرمانشاه در راستای هدایت روان آب های سطحی این شهر خبر داد و افزود: شهرداری کرمانشاه در حال ایجاد کانال های جدیدی برای هدایت این روان آب ها است و امیدواریم با اقدامات موثر در این راستا مشکل آب گرفتگی معابر، خیابان ها و منازل حل و فصل شود.

وی علت حجم زیاد جمع شدن روان آب ها را با کمی بارندگی؛ پوشیدگی کامل سطوح زمین شهر با آسفالت خیابان ها؛ معابر و کوچه ها، ایزوبام، کاشی و سرامیک حیاط و درب منازل عنوان کرد که نمی گذارد آب باران جذب زمین شود.

ستوده همچنین ۴۰۰ کیلومتر خطوط فاضلاب شهر کرمانشاه را در مناطق سنتی مانند شریعتی، رشیدی، جوانشیر، چاله سقان و دیگر محله ها را قدیمی دانست که توان و ظرفیت جمع آوری این حجم زیاد آب را ندارد و به آن فشار مضاعفی وارد می شود و گفت: بیشترین خسارت ها به سیستم فاضلاب را نیز در این مناطق داریم.

معاون بهره برداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تاکید کرد: حوادث فاضلاب در محله های سنتی و قدیمی نه تنها بیشتر است بلکه به خاطر بافت فرسوده مناطق خسارات بیشتر و برای مردم اذیت و آزار زیادی ایجاد می کند.

تکمیل پروژه‌های فاضلاب کرمانشاه به حدود ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

ستوده در ادامه به جمع آوری روزانه حدود ۴۰۰ هزار متر مکعب فاضلاب شهر کرمانشاه اشاره کرد و گفت: از این مقدار فقط امکان تصفیه ۱۲۰ هزار متر مکعب یعنی یک سوم مجموع فاضلاب شهر وجود دارد.

معاون شرکت آبفا کرمانشاه اظهار کرد: برای تصفیه کامل فاضلاب شهر کرمانشاه به ساخت ۲ مدول دیگر نیاز است که مدول دوم آن ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ۳۰ درصد با تجهیزات و مدول سوم نیز جانمایی و کارهای مطالعاتی آن انجام شده و منتظر تخصیص اعتبارات هستیم.

وی بیان کرد: تکمیل پروژه های فاضلاب شهر کرمانشاه اعم از تکمیل مدول ۲ تصفیه فاضلاب و ساخت مدول سوم و همچنین تعویض ۴۰۰ کیلومتر شبکه قدیمی به حدود هفت هزار میلیارد تومان با برآورد قیمت های امسال اعتبار نیاز است.

ستوده اعتبار امسال فاضلاب شهر کرمانشاه را حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تزریق اعتبارات قطره چکانی باعث بالا رفتن هزینه ها و تاخیر در اجرای پروژه ها می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha