نماینده مجلس: بخشنامه ممنوعیت صادارت کشاورزی خسارت‌زاست

کرمان - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخشنامه اخیر ممنوعیت صادرات برخی محصولات کشاورزی با طرح این پرسش که آیا مسئولان به آینده کشاورزی، صادرات و اشتغال آن توجه دارند گفت: نباید کشاورزان ضعف مدیریت مسئولان را جبران کنند، به طور حتم این بخشنامه باید لغو شود زیرا خسارت زا است و بازارهای صادارتی از دست می رود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ریگان با حضور استاندار کرمان همچنین با اشاره به شرایط شرق استان افزود: تامین مسکن روستایی و شهری موضوعی ضروری در شرق استان است که باید به طور جدی پیگیری شود؛ البته بنیاد مسکن پای کار آمده، اما منابع طبیعی حتما باید زمین را واگذار کند.

وی تاکید کرد: ما هیچ بهانه ای نداریم زیرا جوانی که بخواهد زندگی کند وظیفه داریم زمین را تامین کنیم، حاکمیت شعارش را داده و وظیفه ما پیگیری است.

نماینده مردم شهرستان های بم، نرماشیر، فهرج، ریگان و گنبکی در مجلس با بیان اینکه در شرق کرمان باید واگذاری زمین پیگیری شود افزود: البته در شهرستان ریگان با پیگیری های مسئولان اقدامات خوبی صورت گرفته است، اما در شهرستان های دیگر به ویژه بم جای کار وجود دارد و مشکل باید حل شود.

وی همچنین با اشاره به مشکل تامین آب شرب در این منطقه تصریح کرد: منطقه ما نسبت به آب، اعم از آب شرب و کشاورزی تهدید جدی می شود که باید همه نگاه ها به این سمت باشدکه انتقال آب از دریا را لازم داریم.

این نماینده مجلس ادامه داد: در بحث اشتغال نیز جوانان ریگان باید فاصله ۱۰۰ کیلومتری را تا ارگ جدید بم طی کنند، اگر معدن این شهرستان فعال شود، جوانان همینجا مشغول به کار می شوند.

نماینده مجلس: بخشنامه ممنوعیت صادارت کشاورزی خسارت‌زاست

بیمه بی‌فایده

غضنفرآبادی خاطرنشان کرد: بیمه محصولات کشاورزی کاری بی فایده است، مردم اظهار می دارند اگر قرار است حق بیمه پرداخت کنیم به همان اندازه خسارت پرداخت شود.

فرماندار ریگان نیز گفت: شهرستان با وجود همه ظرفیت ها در برخی شاخص ها دچار عقب ماندگی هایی است، هر چند با تلاش ها در نظام جمهوری اسلامی کارهای زیادی صورت گرفته است و زیرساخت های خوبی وجود دارد.

مراد آبیار ادامه داد: ذخایر معدنی بسیار بالایی در ریگان وجود دارد و ۳۸ معدن در سطح شهرستان شناسایی شده است؛ البته در گذشته افرادی پهنه های معدنی ثبت کرده اند که توان بهره برداری ندارند و باید تعیین تکلیف شوند.

وی تصریح کرد: با توجه به منفک شدن شهرستان گنبکی از ریگان، درخواست داریم نسبت به جابه جایی ناحیه شهرک صنعتی ریگان مساعدت شود تا زودتر راه اندازی کنیم.

فرماندار ریگان بیان کرد: پروژه احداث جاده ریگان به جاسک جزو طرح های استراتژیک استان است و ارتباط ما به دریا و راه دسترسی ۴۰ روستا به مرکز شهرستان و استان به احداث این جاده بستگی دارد.

به گفته وی ۳۳ کیلومتر از این مسیر در حوزه شهرستان ریگان در حال انجام است و باید تزریق منابع به پیمانکار صورت پذیرد.

وی تاکید کرد: در بحث مبارزه با ریزگردها، توفان و شن های روان اتفاقات خوبی افتاده و بیش از سه هزار هکتار از اراضی مالچ پاشی شده است، اما شنیدیم اعتبار شهرستان در این موضوع صفر شده و از استاندار می خواهیم عنایت ویژه داشته باشد.

آبیار اظهار داشت: لزوم اقدامات برای تقویت سفره های آب زیرزمینی، حل مشکل واگذاری زمین بنیاد مسکن در محمد آباد ریگان، ورود شرکت های دانش بنیان به بحث فرآوری خرما، حمایت از تامین برق خورشیدی چاه موتورهای کشاورزی، جذب نیروهای بومی و ضرورت حل مشکلات سوخت از مهمترین درخواست های مردم و شهرستان ریگان محسوب می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha