احمد علی دروهی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: جمع آوری مواد خوراکی، آشامیدنی و غذایی که تاریخ مصرف آن گذشته باشد یا امنیت غذایی مردم را خطر بیندازد از جمله وظایف بازرسان بهداشت محیط است.
وی افزود: از آنجا که حفظ سلامت افراد از وظایف ذاتی گروه بهداشت محیط است، بازرسان بهداشت محیط مراکز بهداشت زابل طی بازدیدهای مستمر از مراکز عرضه مواد غذایی، ضمن شناسایی مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت اقدام به توقیف و معدوم سازی این کالاها میکنند.
سرپرست مرکز بهداشت زابل ادامه داد: در همین راستا نیز طی بازدید سه تیم از کارشناسان بهداشت محیط، بیش از ۵۰۰ کیلوگرم مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته جمع آوری شد.
وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به صورت ۲۴ ساعته میتوانند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند یا به صورت حضوری به مرکز بهداشت زابل مراجعه کنند تا با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی شود.
کشف ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در هیرمند
مدیر شبکه بهداشت و درمان هیرمند گفت: ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در راستای اجرای طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان هیرمند جمع آوری شد.
حمید رضا بزی؛ هدف اجرای این طرح را آموزش به متصدیان و تشدید نظارتهای بهداشتی بر عرضه و فروش موادغذایی بیان کرد.
وی از شهروندان درخواست کرد که؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره گویا #۱۹۰ وزارت بهداشت که به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت شکایات مردمی است تماس حاصل فرمایند تا کارشناسان بهداشت در اسرع وقت نسبت به پیگیری موارد بهداشتی اقدام کنند.
نظر شما