به گزارش عصر جمعه ایرنا، خردادماه سال ۱۴۰۱ در پی انتشار تصاویری از وضعیت نابسامان و در حال تخریب ورزشگاه آزادی، همه نگاهها به این بخش از ورزش کشور معطوف شد. حتی در شبکههای مجازی حاشیههایی هم به همراه داشت و برخی با انتشار تصاویر مربوطه به نوعی از وضعیت بسیار بد این ورزشگاه به صورت جدی گلایه کردند.
ورزشگاهی که بیش از نیم قرن میزبان بازیهای ملی و باشگاهی فوتبال ایران بود و خاطرات بسیاری را برای هواداران فوتبال رقم زده، در شرایطی قرار گرفت که دیگر امکان میزبانی رویدادهای ورزشی را نداشت چراکه جان و امنیت علاقهمندان به ورزش به خطر افتاده بود و با تصمیمی درست این ورزشگاه جهت ترمیم، بازسازی و مقاومسازی تعطیل شد.
اینکه در شهر بزرگی چون تهران دو ورزشگاه آزادی و تختی به صورت همزمان از دسترس خارج شد، موجب گردید تیمهای تهرانی در آغاز لیگ، امکان فرصت میزبانی در دیدارهای خانگی را نداشته باشند و مجبور شوند بیرون از تهران به مصاف رقبای خود بروند که برای تیمهای پرطرفدار سرخابیها اتفاق خوب و خوشایندی نبود.
از سویی دیگر بر اساس الزامات فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا این ورزشگاه نیاز به آخرین استانداردها داشت تا خللی در روند میزبانی نمایندگان ایران در آسیا و بازیهای تیم ملی به وجود نیاید. به عنوان مثال جداسازی مسیر ورودی خبرنگاران از بازیکنان، تقویت نورهای ورزشگاه، افزایش ظرفیت جایگاه خبرنگاران و اصحاب رسانه، بهروزرسانی اسکوربرد، ساماندهی جایگاههای VVIP و CIP و مواردی از این دست شامل تغییراتی بود که باید در آزادی صورت میگرفت اما موضوعی که باعث سردرگمی بسیاری از فوتبالیها شد این بود که زمان درستی برای اتمام این پروژه اعلام نمیشد و هرچند وقت یکبار میشندیم که این پروژه با مشکل مواجه شده است.
روند این اتفاقات به گونهای پیش رفت که وزیر ورزش و جوانان در بازدیدی سرزده از ورزشگاه آزادی، شکل تازهای به مسیر بازسازی آن داد. دنیامالی در واکنش نسبت به سرعت کار در این پروژه انتقادهایی داشت و همانطور که پیشبینی میشد به واسطه تجربه و تخصصی که در عرصه پروژههای بزرگ داشت روند کار را تسریع کرد.
حالا پس از ماهها انتظار خبرهای خوشی از ورزشگاه قدیمی و خاطرهانگیز آزادی به گوش میرسد. بخش اصلی پروژه و قسمتی که لولهکشیها و برق ورزشگاه هم در آن قرار داشت بازسازی و تمام شده است. اگر این روزها سری به آزادی بزنید به جای آن نمای سیمانی قدیمی ورودی، ورودی سفیدرنگی را میبیند که شما را به داخل فضای داخلی ورزشگاه هدایت میکند.
آزادی در مسیرهای ورودی، راهروها، جایگاه خبرنگاران و تونلهای ورودی شکل تازهای به خود گرفته و پس از مدتها میتواند محلی برای میزبانی شایسته تیمهای ایرانی از رقبای خارجی و البته رقابتهای لیگ برتری و ملی باشد، هرچند فراموش نکنیم پس از بازسازی کامل این ورزشگاه، آزادی دیگر ورزشگاه بزرگ کشورمان نیست چراکه با نصب صندلیها تعداد هوادارانی که میتوانند روی سکوها نظارهگر بازی باشند به حدود ۷۰هزار نفر خواهد رسید.
طبق آنچه صحبت شده قرار بود این ورزشگاه با برگزاری یک رقابت لیگ برتری وارد چرخه فوتبال شود اما به گفته مسئولان فوتبالی، چمن سبز آزادی پس از مدتها با حضور بازیکنان تیم منتخب ۹۸ و منتخب سرخابیها رونمایی خواهد شد. دیداری که میتواند خاطرات خوش گذشته را دوباره زنده کند.
و سخنی با هواداران، از این پس ما و شما هستیم که بیش از همه به این ورزشگاه رفت و آمد داریم پس بیاییم در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم تا سختیهای گذشته را تجربه نکنیم و در فضایی آرام و به تماشای فوتبال بنشینیم.
نظر شما