حوزه بازار سیستان و بلوچستان آرام‌ترین دوران را سپری می‌کند/ صدور ۱۵۰۰مجوز مرغداری

زاهدان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در حوزه بازار این استان آرام‌ترین دوران را سپری می‌کند چرا که چالش‌ها، تنش‌ها و مشکلات پدیده‌ای که واحدهای تولیدی در گذشته با آن روبرو بودند به حداقل رسیده است.

داوود شهرکی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ایرنا رسانه رسمی کشور و مورد اعتماد مجموعه رسانه‌های مجازی و غیر مجازی بوده که به گزارشات آن استناد می‌کنند افزود: سیستان و بلوچستان نیاز به اطلاع رسانی به مردم دارد که هر آنچه رخ می‌دهد به سمع و نظر آنها برسد و با بیان مطالبات و انتقادات مردم مشکلات را حل و فصل کنیم.
وی بیان کرد: در حوزه بازار سیستان و بلوچستان آرام‌ترین دوران را سپری می‌کنیم از این جهت که چالش‌ها، تنش‌ها و مشکلات پدیده‌ای که واحدهای تولیدی در سال‌های گذشته بابت بدهی‌های بانکی، مالیات، تامین اجتماعی، صدور مجوزها در حوزه‌های دامداری، کشاورزی، شیلات، معدن و مرغداری داشتند امروز به حداقل رسیده و این مهم نتیجه سیاست گذاری مناسب از سال ۱۴۰۰ بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: راهبرد حوزه اقتصادی سه بخش را در این استان شامل می‌شود که حمایت از سرمایه‌گذاری بویژه در بخش ظرفیت‌ها و مزیت‌ها در استان، توسعه تجارت اهم از زیرساخت، نرم‌افزار و سخت‌افزار و آرامش بخشی به بازار در تامین نیازها و کالاهای اساسی مردم را در بر می‌گیرد.
وی اظهار کرد: اگر مروری بر سال ۱۴۰۰ داشته باشیم در حوزه سرمایه‌گذاری با چالش‌های جدی مواجه بودیم که ممنوعیت صدور مجوز در حوزه‌های کشاورزی، تخصیص زمین، تامین آب و تامین منابع مالی با مشکلاتی مواجه بودیم.

وی ادامه داد: علاوه بر آن در حوزه صنعت آن بخش که خارج از شهرک‌ها بود با مشکلات این چنینی دست و پنجه نرم می‌کرد، کمبود کالا در حوزه بازار بویژه در زمینه مرغ، گوشت و تخم مرغ که با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته در حوزه سرمایه‌گذاری به تسهیل سرمایه‌گذاری در سه بخش کمک کردیم و حمایت را در دستور کار قرار دادیم، همچنین در صدور مجوزها در حوزه سمت تسهیل کردیم.


رفع ممنوعیت صدور مجوز در حوزه کشاورزی
شهرکی گفت: در حوزه کشاورزی ممنوعیت مجوز دامداری و مرغداری‌ها و صنایع تبدیلی برداشته و روان شد، همچنین موضوع تخصیص آب در طرح‌های کشاورزی به جهت سهم بالای کشاورزی در مصرف منابع آب که طبق برنامه هفتم توسعه باید کاهش می‌دادیم این مجوز را تغییر داده در این راستا بخشی از سهم استفاده نشده صنعت را به حوزه کشاورزی در قالب صنایع تبدیلی و مرغداری‌ها اختصاص دادیم که خود یک صنعت و تولید بوده و مشکلات را رفع کردیم.
وی افزود: اکنون بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مجوز مرغداری در این مدت در سیستان و بلوچستان صادر شده که ۴۰۰ مورد به بهره‌برداری رسیده و ظرفیت تولید مرغ استان از ۲۴ هزار تن به ۵۰ هزار تن افزایش پیدا کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در سال‌های گذشته یکی از چالش‌های این استان موضوع تامین مرغ در بازار بود که از استان‌های خراسان و سایر نقاط وارد می‌شد که در مواقع شوک و ضروری هر استان نیاز خود را در ابتدا تامین می‌کرد و در این زمینه با مشکلاتی مواجه شدیم خوشبختانه در سال ۱۴۰۲ و امسال با چالش کمبود مرغ مواجه نشدیم در حالیکه در کشور با این مشکل روبرو بودیم.
وی گفت: در آن برهه با افزایش قیمت روبرو بودیم اما با کمبود مواجه نشدیم چرا که توانستیم نیازمان را به خوبی تامین و تولیدات خوبی داشته باشیم به گونه‌ای که بخشی از تولیدات با چالش فروش روبرو شد در مقاطعی که به دنبال صادرات بودیم که حتی مرغ زنده را صادر کنیم.
شهرکی بیان کرد: در حوزه مرزهای میرجاوه و میلک منعی برای صادرات نداشتیم و توسعه خوبی در این بخش در حوزه مرغ سیستان و بلوچستان رخ داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha