حسین امامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ هزارو ۵۶۰ فقره از این تعداد به مجاز تبدیل شد و تعیین تکلیف مابقی انشعابات غیرمجاز در دست پیگیری است.
وی اضافه کرد: آب سرقت شده از طریق انشعابات غیرمجاز ۶۵۵ هزارو ۷۶۲ مترمکعب برآورد شده و متخلفان بابت آب سرقت شده و تبدیل انشعابات غیرمجاز، ملزم به پرداخت ۴۴۲ میلیارد ریال شدند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گامامی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی ۲۷ هزار و ۷۲۵ فقره انشعاب آب و فاضلاب در استان خراسان رضوی واگذار شده که از این تعداد ۱۸ هزار و ۲۱۵ فقره انشعاب آب و ۹ هزارو ۵۱۰ فقره انشعاب فاضلاب است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: در همین مدت ۲۶ هزار و ۶۹۹ فقره انشعاب آب و فاضلاب نصب و ۱۹ هزار و ۸۹۴ دستگاه کنتور خراب و کم کار مشترکین شهری و روستایی نیز تعویض شده است.
به گزارش ایرنا، منابع تامین آب ۹۱ شهر و ۲ هزار و ۲۷۰ روستا در خراسان رضوی به جز شهرستان مشهد، هزار و ۳۵۰ حلقه چاه، ۲۱۱ چشمه و ۸۱ دهنه قنات است.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.
٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت «خشکسالی شدید» و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است.
هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاه های غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آب های زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشتهای استان عنوان شده است.
نظر شما