به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری شمسی عصر شنبه در نشست اعضای ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان افزود: تکلیف این ستاد تسهیل و تسریع کننده در امور سرمایه گذاری است.
وی با بیان اینکه سه ماهه گذشته تاکنون اولویت هایی برای استان پیش بینی و آغاز شد گفت: تهیه نقشه توسعه استان در دستور کار است که این نقشه نمایی از کارهای پیش رو را نشان می دهد.
استاندار همدان افزود: این نقشه، دید و ذهن ما را به مسایل منطقه و مسیرهای پیشرفت روشن می کند و در اصل این نقشه پیش نیاز ستاد توسعه پیشرفت است.
ملانوری شمسی بیان کرد: ستاد توسعه و پیشرفت به عنوان مدل اجرایی و شیوه نامه اجرا مد نظر است یعنی با توجه به شناخت از منطقه، پتانسیل ها، ظرفیت ها و سرمایه گذاری اقتصادی تسهیل و تسریع شود.
وی افزود: برای سرمایه گذاری اقتصادی پیوست سلامت، ورزش، مسائل اجتماعی و آموزش و توانمند سازی مد نظر قرار می گیرد.
استاندار همدان ادامه داد: همه سرمایه گذاران بخش خصوصی و دولتی و افراد موثر در ستاد توسعه و پیشرفت دور یک میز جمع می شوند تا هر آنچه می خواهند در این ستاد طرح موضوع کنند.
ملانوری شمسی یکی از کمیته های ذیل ستاد توسعه و پیشرفت را کمیته نخبگان و شناسایی ایده های نو دانست و گفت: اعضای کمیته، نخبگان اقتصادی، اجرایی و سرمایه گذاری که افکارش منشا تحول است را شناسایی کنند.
وی افزود: برخی از این افراد شاید گواهی بنیاد نخبگان نداشته یا دارای مدرک تحصیلی پایینی باشند اما با این وجود می توانند منشا تحول باشند.
استاندار همدان اضافه کرد: نخبگان درون و خارج استان را شناسایی و آنها را دعوت به کار کنید چرا که این افراد دارای ایده های نو هستند و اولین نکته برای هر کاری به ویژه سرمایه گذاری داشتن ایده است.
ملانوری شمس بیان کرد: کمیته شناسایی فرصت ها و مزیت های سرمایه گذاری باید اطلاعات دقیقی از ظرفیت همه نقاط استان ارائه دهد و بر اساس مزیت های منطقه فرصت های سرمایه گذاری را استخراج کرد.
وی افزود: اطلس سرمایه گذاری استان همدان تا چند وقت دیگر تدوین می شود که می توان در این راستا از توان دهیاران، شورای اسلامی، شهرداران و افراد با نفوذ برای انجام کار تحولی کمک گرفت.
استاندار همدان بیان کرد: کمیته جذب سرمایه گذار نیز با توجه به اینکه فرصت های سرمایه گذاری مشخص و احصا شده، باید برای جذب سرمایه گذار فراخوان بدهند و فرصت ها و ظرفیت های آماده سرمایه گذاری را با بهره گیری از ظرفیت رسانه اطلاع رسانی کنند.
ملانوری شمسی اظهار کرد: کمیته اطلاع رسانی و فرهنگسازی نیز مکلف به شناسایی راهکارهای لازم به منظور گسترش دامنه اطلاع رسانی در راستای برنامه ها و اهداف ستاد توسعه و پیشرفت همدان است.
وی تاکید کرد: رویه و اهداف ستاد توسعه و پیشرفت نیاز به اطلاع رسانی دارد چرا که برخی سرمایه گذاران از دور مجوز بی نام و پهن شدن فرش قرمز را باور ندارند و موجب عقب نشینی آنها از سرمایه گذاری می شود.
استاندار همدان افزود: تهیه و تولید محتواهای مناسب از مزیت های استانی با هدف فرهنگسازی عمومی و ارسال به افراد و گروه های دارای تریبون موجب امید آفرینی و توجه و معطوف شدن نگاه ها به استان همدان می شود.
ملانوری شمسی گفت: نام قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم نیز به قرارگاه شعار سال تغییر کرد تا در مسیر گفتمان و تحقق شعار سال حرکت کند.
وی افزود: این قرارگاه مکلف به تسریع و تسهیل در صدور استعلامات مربوط به واگذاری زمین و کاربری های طرح های تولیدی، صنعتی و پروانه های ساختمانی در شهرها و روستاها، پیگیری اجرای زیرساخت ها تا ورودی واحدهای تولیدی و صنعتی است.
استاندار همدان گفت: مدیران دستگاه های اجرایی با مجوز بی نام داخل جلسه ستاد توسعه و پیشرفت حضور یابند، مجوز اولیه بی نام صادر سپس استعلام هم می شود.
ملانوری شمس اضافه کرد: سرمایه گذار از این پس به هر دستگاه و اداره ای مراجعه کرد باید او را به دبیرخانه ستاد توسعه و پیشرفت ارجاع دهید و در اینجا اگر به نتیجه رسید پس از آن امکان مخالفت با اجرای طرح نیست.
نظر شما