به گزارش ایرنا، محمدرضا ناظریان روز یکشنبه در شورای آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به ماده ۱۳ قانون شوراهای آموزش و پرورش افزود: این ماده به تأمین منابع مالی هزینههای جاری و عمرانی پرداخته و شامل پنج منبع تأمین اعتبار است که باید به توسعه فضاهای آموزشی اختصاص یابد.
وی تصریح کرد: با توجه به روند نزولی تأمین منابع مالی در سالهای اخیر، نیاز به همکاری بیشتر مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی برای بهبود وضعیت آموزش و پرورش استان احساس میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: استان ما دارای پنج هزار و ۹۵۹ باب مدرسه است که بیش از ۹۵۹ هزار دانشآموز مقاطع مختلف در آنها مشغول تحصیل هستند.
وی خاطرنشان کرد: تعداد نیروی انسانی شاغل در آموزش و پرورش استان بالغ بر ۵۵ هزار نفر هستند که در ۴۱ منطقه در استان تدریس می کنند.
تربیت نسل خردمند، تنها با دستان معلمان آگاه ممکن است
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان نیز در این جلسه گفت: آموزش و تربیت نسل خردمندی که بتواند در آینده، کشور را به نحو احسن اداره کند تنها با دستان معلمان آگاه و عالم ممکن است.
آیتالله سیدیوسف طباطبایینژاد افزود: آموزش و پرورش هر چقدر در انتقال مفاهیم دینی و علمی قویتر باشد، آینده کشور نیز روشنتر خواهد بود.
وی با بیان اهمیت نقش معلمان در تربیت دانشآموزان گفت: نیت الهی معلمان در این کار بزرگ با هیچ ارزش مالی قابل قیاس نیست.
امامجمعه اصفهان افزود: امید است با همت معلمانی که میتوانند دانش این سرزمین را به دیگر کشورهای اسلامی انتقال دهند بتوانیم در تربیت فرزندانی که محکمتر از ما پشت ولایت فقیه بایستند، موفق باشیم.
وی تاکید کرد: همه ما در هر کجا که هستیم باید برای سربلندی کشور بکوشیم و در این میان آموزش و پرورش نقش پررنگتر تربیتی دارد.
آیتالله طباطبایینژاد همچنین با گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی افزود: این قیام مردمی برگرفته از بیداری، بصیرت و ایستادگی در مقابل دشمنان بود.
وی همچنین با اشاره به چالشهای موجود در کشور و موضوع تحریم ها گفت: با این وجود، پیشرفت های بسیاری در بخشهای مختلف کشور از جمله عرصه پزشکی و دارویی بدست آمده است.
به گزارش ایرنا، اکنون حدود یک میلیون دانشآموز در ۶ هزار واحد آموزشی استان اصفهان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما