فرهاد بختیاریفر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره اجرای خطوط انتقال آب در استان نیز توضیح داد: در ۹ ماهه سال جاری ۶۰ کیلومتر خطوط انتقال آب روستایی در استان، اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه اصلاح و توسعه شبکههای آب و فاضلاب یکی از مهمترین اقدامات برای تضمین خدمات پایدار، بهبود کیفیت توزیع آب و ارتقای سطح بهداشت عمومی است، افزود: با توجه به افزایش جمعیت، گسترش شهرها و روستاها و نیز فرسودگی بخشی از زیرساختهای موجود، لزوم بهروزرسانی و توسعه این شبکهها بیش از پیش احساس میشود.
وی درباره اصلاح و توسعه شبکه توزیع و خطوط انتقال آب، اظهار کرد: این پروژه شامل؛ جایگزینی لولههای قدیمی، بهینهسازی ایستگاههای پمپاژ و تقویت مخازن ذخیره آب و همچنین استفاده از فناوریهای نوین مانند سیستمهای هوشمند مانیتورینگ و کنترل از راه دور، به منظور افزایش کارایی و کاهش حوادث و نشتیها از دیگر اهداف این پروژه است.
بختیاریفر خاطرنشان کرد: کاهش هدررفت آب، بهبود کیفیت آب شرب، افزایش ظرفیت خدماترسانی و پیشگیری از افت فشار آب، اهمیت اصلاح و توسعه شبکه آب را به خوبی نشان میدهد.
وی یادآوری کرد: اصلاح و توسعه شبکههای آب و فاضلاب، سرمایهگذاری بلندمدتی است که تأثیر مستقیمی بر بهبود کیفیت زندگی، حفاظت از منابع آبی و ارتقای سلامت عمومی دارد و اقدامات، ضمن افزایش بهرهوری شبکهها، به تحقق عدالت اجتماعی و توسعه پایدار در مناطق شهری و روستایی کمک شایانی میکند.
هم اینک همه ۳۱ شهر استان همدان و ۸۲۷ روستای این استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره مند هستند و به شبکه یکپارچه و سراسری توزیع آب آشامیدنی این استان متصل شده اند.
۹۹ درصد از جمعیت استان همدان از آب سالم لوله کشی و ۷۴ درصد نیز از شبکه فاضلاب برخوردارند.
استان همدان بیش از ۶۸۰ هزار مشترک آب دارد.
نظر شما