حسن رهایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از سوی بنیاد ایران شناسی استان سمنان پیشنهادی مبنی بر ساخت مرکز جامع شاهرودشناسی به شورای فرهنگ عمومی این شهر ارایه شد که پس از تصویب برای اجرا به شورای اسلامی شهر ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه شاهرود از نظر جاذبههای طبیعی دارای ظرفیتهای بینظیری است، ابراز کرد: به منظور شناسایی و احصای ظرفیتهای طبیعی، تاریخی و انسانی پیشنهاد ساخت این مرکز ارایه شد.
رییس بنیاد ایران شناسی شعبه استان سمنان تصریح کرد: شاهرود در عرصههای مختلف دینی، علمی، فرهنگی،تاریخی، اجتماعی، ورزشی و هنری در سطح منطقه، کشور و بخشی هم در عرصه بینالمللی، سرآمد است.
وی احصا و تجمیع اطلاعات این ظرفیتها را ضروری خواند و گفت: اگر اطلاعات این ظرفیتها جمعآوری، مدون و دستهبندی شود، میتوان به عنوان فرصت مطالعاتی به اندیشمندان، پژوهشگران و عموم جامعه معرفی شود.
رهایی از برگزاری جشنواره بنیاد ایران شناسی خبر داد و گفت: در این جشنواره کتابهایی که طی ۲ سال گذشته در معرفی ایران در جهان و منطقه نقش موثری داشتند، مورد داوری قرار گرفتند.
وی با اشاره به راهیابی چندین اثر از استان سمنان به جشنواره ایران شناسی، افزود: کتاب «نقش روحانیت شاهرود در تحولات سیاسی و اجتماعی از مشروطه تا انقلاب اسلامی ۵۷» به نویسندگی عصمت السادات سیف و سیدسجاد موسوی شاهرودی در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته شد.
رییس بنیاد ایران شناسی شعبه استان سمنان ادامه داد: با هدف تقویت هویت و شناسایی ظرفیتهای منطقهای و فرصتهای پیرامونی، از مولفان این کتاب در شورای فرهنگ عمومی شاهرود توسط بنیاد با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.
به گزارش ایرنا، مجموعه بنیاد ایران شناسی موسسه علمی، پژوهشی و فرهنگی وابسته به سازمان ریاست جمهوری است و هیات امنایی اداره میشود.
شهرستان شاهرود با بیش از ۲۰۰ هزار نفرجمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.
نظر شما