حسین برون روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: با توجه به شرایط استراتژیک خوزستان در کشور و وجود اسبهای اصیل عرب، بهرهگیری از صنعت اسب برای معرفی استان به گردشگران بسیار مناسب بوده و باعث رونق فرهنگی و اقتصادی می شود.
وی با اشاره به سابقه و ظرفیت سوارکاری خوزستان در کشور افزود: تقویت کمیته گردشگری با اسب، کاری ضروری بوده و باید با برنامهریزی و همکاری سایر بخشها بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
رییس هیات سوارکاری خوزستان به اهمیت ایجاد زیرساختهای مناسب برای توسعه سوارکاری با همکاری بخش خصوصی و حمایت مسئولان اشاره کرد و گفت: امکانات و زیرساخت سوارکاری استان جوابگوی علاقهمندان نیست لذا برای توسعه، تقویت و گسترش این رشته نیاز به حمایت بیشتری داریم.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مرکز پرورش اسب با ۲۵ هزار راس اسب اصیل عرب در استان وجود دارد و هر سال چندین مسابقه اسبدوانی زمستانه کشوری، جشنواره زیبایی و استقامت در خوزستان برگزار میشود.
توسعه و فعالیت در رشته پرش با اسب مدنظر است
برون در ادامه به توسعه رشته پرش با اسب در استان تاکید کرد و گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته قرار است رشته مهیج پرش با اسب را در استان توسعه دهیم تا علاقهمندان به این رشته بتوانند فعالیت بیشتری در این رشته داشته باشند.
وی افزود: در حال حاضر اکثر هیاتهای شهرستانی فعال هستند و در طول سال مسابقات مختلفی در رشته های کمانگیری روی اسب، پرتاب نیزه، استقامت، پرش با اسب برگزار میکنیم.
برگزاری مسابقات پرش با اسب در شوشتر
رییس هیات سوارکاری خوزستان تشویق به نگهداری و پرورش اسب و ایجاد اشتغال پایدار را از جمله اهداف هیات استان دانست و گفت: روز ۲۱ دی ماه یک دوره مسابقات استانی پرش با اسب و روز ۲۶ همین ماه مسابقات کشوری زیبایی اسب به میزبانی شهرستان شوشتر برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش در استان خوزستان با پنج میلیون نفر جمعیت و ۵۰ هیات ورزشی، بیش از ۲۵۰ هزار خوزستانی به صورت سازمان یافته در رشته های مختلف ورزشی فعالیت میکنند.
نظر شما